Την Τετάρτη 6 Ιουνίου η 13η Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών

Τρίτη, Ιούνιος 5, 2018 - 6:56μμ

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη και επιτυχημένη πλέον 13η Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θα αγωνιστούν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στους τελικούς αγώνες του εσωτερικού διατμηματικού φοιτητικού πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης.

Επίσης θα διεξαχθεί ημερίδα Στίβου σε αθλήματα δρόμων για φοιτητές, φοιτήτριες, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και φίλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου. Ακόμα, θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες Αντισφαίρισης (Usport Faculty Tennis Tour) ανδρών και γυναικών-μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας στα καινούργια γήπεδα αντισφαίρισης, παρουσιάσεις χορών και χορογραφιών από φοιτητές και φοιτήτριες, απονομές στους νικητές των αγωνισμάτων, απονομή για το διαγωνισμό αφίσας της ποδηλατοδρομίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής (θα διεξαχθούν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο):

17:00

Μικρός τελικός Καλαθοσφαίρισης φοιτητών τμ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ-τμ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Δρομικά αγωνίσματα Στίβου

19:00

Μεγάλος τελικός Ποδοσφαίρου φοιτητών τμ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-τμ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Μεγάλος τελικός Καλαθοσφαίρισης φοιτητών τμ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ-τμ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

19:30

Τελικοί αγώνες Αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών

21:00

Παρουσίαση χορογραφιών

21:15

Απονομές στους νικητές

«Η Επιτροπή Αθλητισμού, ο Συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, τα μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού φυσικής αγωγής και το λοιπό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των φοιτητικών ομάδων και να στηρίξετε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας, τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων».

Υποστήριξη: SilkTech