Τι κοινό έχουν δύο ιδιωτικά γήπεδα στην Πάτρα

Παρασκευή, Ιούνιος 5, 2020 - 9:32μμ

Βίοι παράλληλοι με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την μπάλα! Ο λόγος για τους Ανδρέα Σπυρόπουλο και Θέμη Σπανό (δεξιά), των οποίων οι πατεράδες τους έχουν δώσει το όνομά τους σε δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα!

Και οι δύο ήταν συμπαίκτες στη Δάφνη Πατρών, «αστέρια» της ομάδας στις αλάνες της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Ο μεν πρώτος συνεχίζει στην Νεάπολη Πατρών, ο δε Σπανός σε τοπική ομάδα στη Λευκάδα όπου και εργάζεται το τελευταίο διάστημα/

Πριν από μια δεκαετία σχεδόν, είχαν επιχειρήσει να ασχοληθούν με την αθλητική δημοσιογραφία, ως δόκιμοι αρχικά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» με σκοπό να γίνουν αθλητικοί συντάκτες.

Σε ότι αφορά τα γήπεδα, το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην Οβρυά, παλαιότερα έδρα του Φωστήρα, φέρει το όνομα "Αλέξανδρος Σπανός", ένεκα τιμής για τον Αλέξ. Σπανό, πατέρα του Θέμη, και επί χρόνια παράγοντα της περιοχής με πολύ μεγάλη προσφορά.

Τέλος το γήπεδο "Τάκης Σπυρόπουλος" που βρίσκεται στα Διδαχέικα, κοντά ΣΤΗΝ ΒΙ-ΠΕ Πατρών, φέρει το όνομα του αείμνηστου Τάκη Σπυρόπουλου, ιδιοκτήτη του γηπέδου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που βρήκε τραγικό θάνατο παίζοντας μπάλα σε κείνο το γήπεδο το 1989...

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος (αριστερά) και ο Θέμης Σπανός, υπερήφανοι για τους μπαμπάδες τους και τα ...γήπεδά τους!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech