Θρήνος για τον 26χρονο Παντελή Καρέλη

Τρίτη, Νοέμβριος 14, 2023 - 12:07πμ
Ο δύστυχος Παντελής Καρέλης

Ο 26χρονος Παντελής Καρέλης είναι το θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, όταν το όχημα νεαρού οδηγού "καρφώθηκε" σε κολώνα.

Ο νεαρός ήταν από τη Ζήρια Αιγιαλείας και μάλιστα είχε βοηθήσει στις φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή πριν ενάμιση χρόνο. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός και αγαπούσε τον αθλητισμό καθώς αγωνιζόταν στην ομάδα ποδοσφαίρου του Φοίνικα Ζήριας, ενω εργαζόταν σε παραλιακό μαγαζί στην Αιγιάλεια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να χτυπήσει και στο κεφάλι.

Διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν πρώτοι και προσπάθησαν να παρέχουν πρώτες βοήθειες μέσα στο όχημα καθώς οι πόρτες δεν άνοιγαν.

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, σπάζοντας την πόρτα και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Όμως δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα. Έρευνες διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Την Τετάρτη συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 26χρονο Παντελή Καρέλη, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Πάτρα.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ηρώων Πολυτεχνείου όταν το όχημα νεαρού οδηγού από τη Ζήρια Αιγιαλείας «καρφώθηκε» σε κολώνα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να χτυπήσει και στο κεφάλι.
Πάτρα: Θρήνος για τον 26χρονο Παντελή Καρέλη
Διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν πρώτοι και προσπάθησαν να παρέχουν πρώτες βοήθειες μέσα στο όχημα καθώς οι πόρτες δεν άνοιγαν. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, σπάζοντας την πόρτα και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Όμως δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ζήριας Αιγιαλείας. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 02:00 μμ.

Υποστήριξη: SilkTech