Τέσσερα μετάλλια για τους Boxerinos με τα χρώματα της Εθνικής

Δευτέρα, Ιανουάριος 20, 2020 - 6:00μμ

Μεγάλες επιτυχίες πραγματοποίησαν οι BOXERINOS με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας 9th Nations Cup στο Σόμπορ καθώς κατάφεραν να κερδίσουν 4 μετάλλια.

Αναλυτικά η Κάντζαρη Ιωάννα στα 48kg School Girls κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφού νίκησε στον τελικό της κατηγορίας της την KEETON JESSIC Αγγλία με διακοπή από τον διαιτητή στον δεύτερο γύρο, ενώ τιμήθηκε και με τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας στην κατηγορία των School Girls!

Η Γιαννακόπουλου Αντωνία για τρίτη συνεχή χρονιά βρέθηκε στον τελικό της κατηγορίας της 54kg youth με αντίπαλο την GOJKOVIC BOJANA Μαυροβούνιο  όπου δόθηκε ένα  αποτέλεσμα 3-2 το οποίο άδικη την πρωταθλήτρια της Εθνικής ομάδας αφήνοντας την στην δεύτερη θέση (το 2018 και 2019 κατέκτησε την πρώτη θέση στα εν λόγω τουρνουά).

Το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα δόθηκε και στην Κατσιρουμπα Ευτυχία στα75 κιλά η οποία αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Σερβίας AMIOZIC ZELJANA (με την πρωταθλήτρια μας να κερδίζει στον τρίτο γύρο και νοκ ντάουν επί της αντιπάλου ... αλλά!).

Τέλος η ταλαντούχα Γεωργοπούλου Μαρία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ένα πολύ καλό αγωνιστικό αύριο, αφού έχασε τον αγώνα της στις λεπτομέρειες με 4-1!

Μαζί με τις Πατρινές αθλήτριες στην αποστολή βρέθηκαν και οι: Χολίδη Ελένη, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 52 κιλά junior, η Περιβολάρη Αθηνά στα 57 κιλά, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση και η Βισβίμη Μερσίνα η οποία πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση!

Υποστήριξη: SilkTech