Τελικός πρόκρισης με το Στρασβούργο (19:30) στο «Δημ. Τόφαλος»

Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 3:09μμ

Η ευρωπαϊκή πρόκληση κορυφώνεται για τον Προμηθέα Πάτρας που φιλοξενεί στο «Δημ. Τόφαλος» (19:30) τον «Τελικό» της 12ης αγωνιστικής του Basketball Champions League κόντρα στο Στρασβούργο, σ' ένα παιχνίδι που η νίκη απέναντι στη γαλλική ομάδα σφραγίζει, ουσιαστικά, την πρόκριση του Προμηθέα στην επόμενη φάση (των «16») του BCL, ενώ θα αποτελέσει κι ένα αποφασιστικό βήμα για την 2η θέση του Ομίλου.

Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας της Πάτρας που ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη αλλά και μια αυθεντική μπασκετική γιορτή.

Όλοι στην ομάδα έχουν απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν τον Προμηθέα στο σημαντικό αυτό ευρωπαϊκό ραντεβού, με στόχο την νίκη-πρόκριση, που θα μετατρέψει τη βραδιά σ’ ένα πατρινό μπασκετικό πάρτι.

Στην προσπάθεια αυτή ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

bcl neptun 133

Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 10:00-13:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Μετά τις 17:30 τα εισιτήρια θα διατίθενται στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο

Η βαθμολογία

 

Υποστήριξη: SilkTech