Τάσος Μπερδέσης: Έξι μήνες από τη δολοφονία του – Ραγίζουν καρδιές τα βίντεο

Τρίτη, Νοέμβριος 23, 2021 - 2:05μμ
Τάσος Μπερδέσης

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από το πρωινό της 31ης Μαΐου του 2021, όπου ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε στην Βάρη. Οι κοντινοί άνθρωποι του δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και απροσδόκητα.


Η Ελισάβετ Καρυπίδου ήταν η τελευταία σύντροφος του πυγμάχου. Μάλιστα, ο Τάσος Μπερδέσης και η αγαπημένη του ήταν πολύ ερωτευμένοι και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια.
«Τις πρώτες 20 ημέρες δε θυμόμουν τίποτα. Ήμουν με φάρμακα και ιατρική παρακολούθηση. Μετά το 10ήμερο έφυγα στο εξωτερικό. Ήρθε η φίλη μου, με πήρε για να αλλάξω παραστάσεις. Δε μπορώ να σου περιγράψω ακριβώς... Εύχομαι σε κανέναν να μην το περάσει αυτό. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Είναι νωπό μέχρι στιγμής...» είχε δηλώσει η Ελισάβετ Καρυπίδου στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή T-Live, τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελισάβετ Καρυπίδου έψαξε το κινητό της και βρήκε βίντεο με τον αγαπημένο της Τάσο Μπερδέση... αναμνήσεις από τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί. Το ζευγάρι ήξερε να περνάει καλά και να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή!

Δες τα βίντεο που δημοσίευσε η Ελισάβετ στα social media:

Υποστήριξη: SilkTech