Τα πρόσωπα της Τελετής Έναρξης του Ευρωπαϊκού Τοξοβολίας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Ιούνιος 27, 2018 - 3:34μμ

Η πολιτιστική διάσταση μέσω των χορευτικών νεανικών σχημάτων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου ‘Εσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας Πατρών ανεδείχθη κατά την πανηγυρική τελετή έναρξης των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Νέων Τοξοβολίας που πραγματοποιούνται στην πόλη μας, με τους μοντέρνους και λαϊκούς ελληνικούς χορούς και απέδειξε σ’ όλο του το μεγαλείο πως η ερασιτεχνική δημιουργία μπορεί να συγκριθεί με την επαγγελματική...

Το πρόγραμμα ξεκίνησε δυναμικά με Marion Barfs.Clint Mansell,μία χορογραφία σύγχρονο με λευκές κάπες και στη συνέχεια λευκές ολόσωμες φόρμες όπου σε μια έντονη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το καλό τελικά νικά όπου κ τελικά καθήλωσε τους θεατές.

Στη συνέχεια ένα υπέροχο ζευγάρι μικρών χόρεψαν το the Second Waltz-Andre Rieu όπου ο μικρός μάγος εμφάνισε τη μικρή του ντάμα με το υπέροχο μωβ φόρεμά της μέσα από ένα μαγικό κουτί όπου κ καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές και τέλος Οι ΜΑΝΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ επέστρεψαν με ΝΕΑ δυναμική διασκευή στο τραγούδι Μαρίνα Σάττι-Μάντισσα (Stanga remix George Sunday NX Club Edit) και δυνατή χορογραφία όπου με τις μαύρες ολόσωμες φόρμες τους... εντυπωσίασαν...

Υπεύθυνη μοντέρνου τμήματος κ χορογράφος Μάγδα Κωστοπούλου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με λαϊκούς χορούς με πρώτο το χασάπικο. Ελεύθερα τα παιδιά στον χώρο χόρεψαν το όμορφο τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα-Μαργαριτάρια.

Δεύτερος χορός ο απτάλικος που παρουσιάστηκε από τα παιδιά ελεύθερος και αντικρυστός σε 3 διαφορετικούς μικρούς κύκλους με 3 ή 4 χορευτές. Το τραγούδι που ακούστηκε ήταν του Μπάμπη Τσέρτου το "Πίνω και Μεθώ".

Τέλος, μια μικρή χορογραφία με το τραγούδι του Ζορμπά με βασικό χορό τον χασαποσέρβικο.

Υπεύθυνη παραδοσιακού τμήματος: κ. Μπάρκουλα Παγώνα.

Πλούσιο θέαμα στην Τελετή Έναρξης του Πανευρωπαϊκού Τοξοβολίας Νέων-25 κλικ από τη γιορτή

Υποστήριξη: SilkTech