Τα είπε με τους οργανωμένους ο Γιώργος Μπάρλος

Σάββατο, Μάιος 23, 2020 - 9:01μμ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/5) στο προπονητικό κέντρο "Αλ. Σπανός" στην Οβρυά συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Γιώργο Μπάρλο και εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν μέλη των τριών συνδέσμων Nortenos, Navajo και Αχαιοί-3. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα καθώς ακούστηκαν σκέψεις και από τις δύο πλευρές και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά πράγματα.

Ο Γιώργος Μπάρλος ανέλυσε το πλάνο του καθώς θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει μία σωστή επαφή και επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, γεγονός που θα ωφελήσει εποικοδομητικά στην προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ σε όλους τους τομείς της.

Όπως τονίστηκε βασικός επενδυτής αυτή της προσπάθειας θα είναι ο κόσμος και η πλευρά των οργανωμένων καθώς είναι αυτοί που δίνουν τον παλμό για να "ζεστάνουν" την ατμόσφαιρα όταν αγωνίζεται η ομάδα μας. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπάρλος και θέλοντας να περάσει τη φιλοσοφία του στον κόσμο, αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή και των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, διευκρινίζοντας πως όλες οι επιλογές θα γίνουν μόνο με γνώμονα την αντοχή στην πίεση και στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας μας τόνισε πως βασική αρχή της διοίκησης είναι να λέει μόνο την αλήθεια στον κόσμο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε: "Δεν θα πούμε κάτι χωρίς να το πράξουμε. Το πνεύμα της νέας ομάδας είναι επιθετικής μορφής διοικητικά, κάτι που θα αποτυπωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου από την ομάδα που θα δημιουργήσουμε".

Nortenos Patras: "Χτές, στο προπονητήριο της Οβρυάς, έγινε ανταλλαγή απόψεων, με την Διοίκηση. Παρακινήσαμε την Διοίκηση, να ξεδιπλώσει το σχεδιο της, όπως αυτή το έχει σχεδιάσει. Επισημάναμε, την αγωνία μας για το θέμα των χρεων και οτι επιθυμία του κόσμου είναι μόνον η Αγυϊα. Η Διοίκηση, εμφανίστηκε καθησυχαστική και ότι όλα θα πάνε ομαλά. Ζητήσαμε, μόνο αληθειες στον κόσμο και όχι ωραιοποιημένα ψέμματα. Η Διοίκηση, δεσμευτηκε για αυτό".

Υποστήριξη: SilkTech