Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας: Το πρόγραμμα των εξορμήσεων

Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023 - 11:00πμ
Πραγματοποιούνται εξορμήσεις όλων των επιπέδων δυσκολίας αλλά και διοργανώνονται σχολές ορειβασίας και αναρρίχησης

Το πρόγραμμα εξορμήσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2023 ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ) Πάτρας «Ωλενός» στην σελίδα του: http://www.olenos.gr/?q=node/45 , με εξορμήσεις κάθε βαθμού δυσκολίας, για αρχάριους, για έμπειρους αλλά και για παιδιά!
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει: Καθώς το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσει κάποιος το περπάτημα... σας περιμένουμε από τα γραφεία μας στην Πάτρα (Παντοκράτορος 50 και Μπουκαούρη γωνία) κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 20.30 - 22.00 (τηλ. 2610 279764), να γνωριστούμε, να συζητήσουμε μαζί σας την ορειβατική σας προϊστορία και τις επιθυμίες σας σχετικά με το βουνό, για να μπορέσουμε να σας προτείνουμε να επιλέξετε σωστά από το πρόγραμμα των εξορμήσεών μας, ώστε να κινηθείτε με ασφάλεια στο βουνό.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας «Ωλενός», ιδρύθηκε το 2002 μετά από ενέργειες καταξιωμένων ανθρώπων της κοινωνίας της πόλης, και έμπειρων ορειβατών και αναρριχητών, πιστοποιημένων από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α).
Στα πλαίσια του συλλόγου πραγματοποιούνται εξορμήσεις όλων των επιπέδων δυσκολίας αλλά και διοργανώνονται σχολές ορειβασίας και αναρρίχησης.

Υποστήριξη: SilkTech