Συγχαίρουν Κολόμβο και Εθνική ομάδα

Δευτέρα, Αύγουστος 9, 2021 - 5:00μμ
Μεγάλες στιγμές

Τα κατορθώματα του Χριστόδουλου Κολόμβου και της Εθνικής ομάδας πόλο, χειροκροτούν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Παπαδημάτος:

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Η Αθλητική Πάτρα και η Πόλη μας νοιώθουν υπερήφανες για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Πόλο στην οποία μετείχε και ο Πατρινός Πολίστας Χριστόδουλος Κολόμβος, να κατακτήσει την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η Κολυμβητική παράδοση που ξεκίνησε το 1892 ο Παναχαϊκός Γυμναστικός Σύνδεσμος και συνέχισε και στο Πόλο μετά το 1929 ο Ναυτικός Όμιλος Πάτρας από τα ''σπλάχνα'' του οποίου ξεπήδησε και ο Χριστόδουλος Κολόμβος, δείχνουν την διαχρονικά, σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Πάτρα και τα σωματεία της,  τα αθλήματα του υγρού στίβου. 

Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας, στον Χριστόδουλο Κολόμβο, στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης και στα ναυταθλητικά σωματεία της Πάτρας για την δουλειά που κάνουν και την προσφορά κορυφαίων αθλητών στις Εθνικές Ομάδες. 

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ

Ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας με αφορμή την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο και φυσικά και τις μεγάλες διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών ανέφεραν τα εξής:
«Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην Εθνική ομάδα πόλο για το ασημένιο μετάλλιο (το πρώτο των ομαδικών αθλημάτων στου άνδρες) στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Παράλληλα εκφράζοντας το κοινό αίσθημα απονέμουμε το χρυσό μετάλλιο ήθους και ποιότητας αθλητών και ανθρώπων γιατί με τον δημόσιο λόγο και την στάση τους τις δύσκολες ώρες για την Ελλάδα, δείχνουν τα πραγματικά πρότυπα που θα πρέπει να έχουμε σαν κοινωνία.
Συγχαίρουμε επίσης τον Πατρινό Ολυμπιονίκη μέλος της ασημένιας Εθνικής μας Χριστόδουλο Κολόμβο, που μαζί με τους συναθλητές του μας έκαναν υπερήφανους και δίνουν μήνυμα αισιοδοξίας μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στους Έλληνες και την Πατρίδα μας.
Οι σημαντικές διακρίσεις των αθλητών μας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός ενώνει και το μήνυμα που έστειλαν οι Ολυμπιονίκες μας είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.
Θερμά συγχαρητήρια και στους χρυσούς Ολυμπιονίκες μας Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος και Στέφανο Ντούσκο στο μονό σκιφ των ανδρών, στον Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους καθώς και στο σύνολο των Ελλήνων αθλητών για την συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Υποστήριξη: SilkTech