Σβήνει η... φωτιά με Αγραβάνη στον Προμηθέα

Δευτέρα, Νοέμβριος 4, 2019 - 2:57μμ

Όλα δείχνουν πως Δημήτρης Αγραβάνης και Προμηθέας θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, παρά την κρίση που ξέσπασε στις σχέσεις τους τις τελευταίες μέρες και «απείλησε» ακόμη και τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την Live Sport, στην ομάδα υπήρχε δυσαρέσκεια από την στάση του παίκτη να προσκομίσει εξετάσεις από δικό του γιατρό κι όχι της ομάδας για ένα αιμάτωμα που είχε υποστεί στο ματς με τον Ήφαιστο.

Οι Πατρινοί έκριναν πως το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός δράσης, αλλά παρότι ο 25χρονος άσος ταξίδεψε με την ομάδα στην Ανδόρα για το ματς του Eurocup δεν αγωνίστηκε επιμένοντας πως πονάει. Μάλιστα έμεινε εκτός δωδεκάδας στο ματς με το Περιστέρι το Σάββατο και δεν πήγε καν στο γήπεδο.

Όλα αυτά συνδέθηκαν και με την φημολογία περί ενδιαφέροντος της Βαλένθια για τον παίκτη και λίγο έλειψε να οδηγήσουν τις δύο πλευρές σε διαζύγιο. Ωστόσο με παρέμβαση του Μάκη Γιατρά, ο οποίος μίλησε με τον παίκτη και την διοίκηση, φαίνεται πως πρυτάνευσε η λογική και η κρίση δείχνει να βαίνει προς εκτόνωση.

Υποστήριξη: SilkTech