Στον Απόλλωνα ο Γκίνο, στη ΝΠΣ Βόλου ο Στεργίδης

Πέμπτη, Ιούνιος 21, 2018 - 2:46μμ

Με αποχωρήσεις ξεκίνησε ο προγραμματισμός της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά. Ένας ένας οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τους «κοκκινόμαυρους» βρίσκουν το νέο σταθμό στην καριέρα τους.

Δύο από τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις ήταν αυτές του Λυμπέρη Στεργίδη και του Δημήτρη Γκίνο, με τους πρώην «κοκκινόμαυρους» να ανακοινώνονται σχεδόν ταυτόχρονα στις νέες τους ομάδες.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Σουπερλίγκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γκίνο. Ο 24χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή και συμφώνησε με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γκίνο είναι η τέταρτη μεταγραφή του Απόλλωνα, μετά τους Κέβιν Ταπόκο, Βαγγέλη Μάντζιο και Χιλάλ Ελ Χέλβε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκίνο. Γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1994, αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Παναργειακό, Άρη, Φωστήρα και στην Κ-20 του Ολυμπιακού. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές Κ-21 και Κ-19 της Αλβανίας».

Ο Λυμπέρης Στεργίδης αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους παίχτες της κερκίδας στην Αγυιά με δύο επιτυχημένες θητείες στην Παναχαϊκή, ενώ διετέλεσε και αρχηγός στο νέο ξεκίνημα των «κοκκινόμαυρων» από την Γ’ Εθνική, το καλοκαίρι του 2016.

Ο βορειοελλαδίτης χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στη νέα δύναμη που έρχεται από τον Βόλο με πρόεδρο τον Αχιλέα Μπέο.

Η ΝΠΣ Βόλου κέρδισε την άνοδό της στη Φούτμπολ Λιγκ μέσα από τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής ακολουθώντας τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ανακοινώσει την απόκτηση του 31χρονου έμπειρου μέσου, Λυμπέρη Στεργίδη. Ο Λυμπέρης Στεργίδης (11/2/1987) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ συνολικά στους Πατρινούς έχει αγωνιστεί σε 114 ματς έχοντας σημειώσει 14 τέρματα.

Το 2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Θερμαϊκό και Νίκη Πολυγύρου».

Υποστήριξη: SilkTech