Στο τριπλούν η Παπαχρήστου για τη μεγάλη επίδοση στην Πάτρα

Πέμπτη, Ιούλιος 25, 2019 - 5:54μμ

Στο βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν, θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο η Βούλα Παπαχρήστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Η πρωταθλήτρια μας συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχοντας μέχρι σήμερα κάνει μια σειρά από αγώνες στο επίπεδο που θα ήθελε και με αρκετά «βαριά» τα πόδια από την προετοιμασία του.

«Στο πρωτάθλημα θα βάλω όλη μου τη φόρα με στόχο να επιδιώξω καλά άλματα. Δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω όλες τις προσπάθειες, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θέλω να βγω από τον αγώνα με μια καλή επίδοση που θα την έχω ως εφόδιο για τη συνέχεια», είπε η Βούλα Παπαχρήστου και σχολίασε για την μέχρι τώρα πορεία της:

«Το 14,51 μ. το έκανα κουρασμένη από την προπόνηση, ωστόσο βγήκε χαλαρά. Μέχρι σήμερα αυτό που ήθελα ήταν να είμαι σε αγώνες, σε ένα καλό επίπεδο και να κυνηγάω τη βαθμολογία. Θεωρώ πως έχουμε κάνει τη σωστή τακτική και έχουμε ακολουθήσει τη σωστή μέθοδο, ώστε να βρεθώ σε καλή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων κι έπειτα στον μεγάλο στόχο της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχας».

Η Παπαχρήστου θα κυνηγήσει την έβδομη νίκη της στη διοργάνωση, αφού ήταν πρώτη στους αγώνες του 2018, 2017, 2016, 2015, 2011, 2008, ενώ έχει και τρία νταμπλ το 2011, 2016 και 2018.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ: Όλο το πρόγραμμα του διημέρου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ: Τα 13 πρωταθλήματα της Πάτρας (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

Ανοικτή πρόσκληση για τη γιορτή του στίβου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ: Η Πάτρα υποδέχεται τους κορυφαίους

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΙΒΟΥ: Τρίζουν τα ρεκόρ Σταδίου (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

Υποστήριξη: SilkTech