Στις Σέρρες ΝΕΠ και Απολλώνιος

Πέμπτη, Νοέμβριος 15, 2018 - 7:38μμ

Στις Σέρρες θα βρεθούν οι αθλητές Μπάντμιντον του Απολλώνιου και της ΝΕΠ Πατρών το διάστημα 16 με 18 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή 16/11 αναχωρούν για το Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και οι δυο Πατρινές ομάδες.

Η ΝΕΠ αγωνίζεται σταθερά πάνω από 10 χρόνια και πρωταγωνιστεί σε αυτή την κατηγορία και για πρώτη φορά και ο Απολλώνιος θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Στο Απολλώνιο αγωνίζονται μικρότεροι αθλητές ηλικιακά και αυτό το πρωτάθλημα θα αποτελέσει τεράστια εμπειρία για αυτούς. Δυστυχώς το έργο για τους αθλητές του Απολλώνιου δεν θα είναι εύκολο φέτος, καθώς λόγω αλλαγής του κανονισμού αντί για δυο θα υποβιβαστούν 6 ομάδες φέτος.

Οι προπονητές των ομάδων Γιώργος και Κώστας Μπονέλης δήλωσαν πως «θα είναι ένα πολύ απαιτητικό τριήμερο για όλους τους αθλητές μας και στόχος για τους μικρούς είναι σίγουρα οι απόκτηση εμπειριών και για τους μεγαλύτερους της ΝΕΠ θα είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι για την ΝΕΠ οι Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Δεληβοριά Εύη και Δεληβοριά Χριστίνα. Για τον Απολλώνιο θα αγωνιστούν οι Σωτηρόπουλος Άκης, Αθανασόπουλος Νικόλας, Βαγενά Κωνσταντίνα, Στυλιδιώτη Βασιλεία και Τσιμπούκη Γεωργία.

Υποστήριξη: SilkTech