Στην Περιβόλα έχει (17:00) ντέρμπι - Ο Απόλλωνας για το απόλυτο με τον Κόροιβο

Σάββατο, Οκτώβριος 26, 2019 - 11:50πμ

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών με τον Απόλλωνα να… έχει ντέρμπι. Οι «μελανόλευκοι» που έχουν το απόλυτο, υποδέχονται (17:00) για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην Περιβόλα τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Οι δύο ομάδες έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων από τα χρόνια που η ομάδα της Ηλείας προβιβάστηκε στην Α1 και όλα σχεδόν τα μεταξύ τους παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια.

Ένα από αυτά θα είναι και το σημερινό, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο φέτος την γρήγορη παραμονή, με το βλέμμα στα… παραπάνω, μετά την περσινή «επίπονη» διαδικασία των play out.

Η παραμονή στην κατηγορία να είναι ο πρώτος και ρεαλιστικός στόχος του Απόλλωνα, που έχει το απόλυτο κάνοντας ξεκίνημα με 3 στα 3 και θέλει να διατηρήσει φέτος το προπύργιο της έδρας του.

Σε μία αχαρτογράφητη σεζόν, χωρίς την παρουσία κάποιου τεράστιου ονόματος ή μεγάλου φαβορί (η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο), οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν τα πατήματά τους, ζυγίζοντας τις δυνατότητές τους.

Υποστήριξη: SilkTech