Στην Πάτρα ο Λ. Αυγενάκης για την Αγυιά

Δευτέρα, Δεκέμβριος 7, 2020 - 12:12μμ

Να και μια ευχάριστη εξέλιξη στο πολύπαθο έργο της ανάπλασης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αγυιά.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού θα βρίσκεται στην Πάτρα την Πέμπτη το πρωί, όπου στις 10.30 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, θα υπογράψουν την προγραμματική σύμβαση ανάθεσης μελέτης του έργου «Ανάπλασης Αγυιάς».

Η μελέτη του έργου θα είναι διαφωτιστική ως προς το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει ο χώρος. Θυμίζουμε πως είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος κολυμβητηρίου, δεν «προβλέπεται» η αλλαγή χρήσης γης.

Παράλληλα θα εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες για να εκτελεστούν οι απαιτούμενες εργασίες  αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πατρών (Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος», Κλειστό Κολυμβητήριο «Α Πεπανός», Κλειστό Γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος»), καθώς και του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου (Κεντρικό Στάδιο και Κλειστό Γυμναστήριο), με στόχο την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία τους.

Η ολοκλήρωση του έργου θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ήδη έχουν ξεκινήσει άλλα δύο έργα, η κατασκευή χώρου περιπάτου μέσα στο έλος και η κατασκευή του ποδηλατόδρομο.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech