Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εντός έδρας πρεμιέρα του Προμηθέα

Δευτέρα, Οκτώβριος 8, 2018 - 6:06μμ

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας για την Α1 Basket League απέναντι στο Περιστέρι Βίκος Cola.

Η πατρινή ομάδα έρχεται με ορμή από τις 2 νίκες σε Κύπελλο και Ελλάδα και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο των νικών την φετινή σεζόν απέναντι στο νεοφώτιστο, αλλά πολύ δυνατό και ιστορικό Περιστέρι, που πέτυχε την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 15:45 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech