Στα ημιτελικά σταμάτησε το όνειρο του Αντετονκούνμπο- Στον τελικό το Τορόντο- ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Μάιος 26, 2019 - 6:10μμ

Όνειρο ήταν και... πάει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» ηττήθηκαν με 100-94 μέσα στην έδρα τους από τους Τορόντο Ράπτορς -στον 6ο τελικό της ανατολικής περιφέρειας- και αποκλείσθηκαν από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Η ομάδα του Καναδά, που πέτυχε μία εκπληκτική ανατροπή, δεδομένου πως έχανε με 2-0 και κατάφερε να τελειώσει την σειρά με 4-2, θα διεκδικήσει -για πρώτη φορά στην Ιστορία της- το «δακτυλίδι», με αντίπαλο τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Οι Ράπτορς με τρομερή ανατροπή από το -15 στα τελευταία 14 λεπτά επικράτησαν των Μπακς 100-94 και πέρασαν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Greek Freak έκανε ό,τι μπορούσε τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους (5/10 βολές, 5/13 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 39 λεπτά.

Σπουδαία εμφάνιση και πάλι από τον Κογουάι Λέοναρντ, ο οποίος είχε 27 πόντους (9/22 σουτ), 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες.

«Ο Giannis ήταν υπέροχος»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, εμφανίσθηκε ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

 «Ήταν υπέροχος! Όταν είδαμε το βίντεο του τρίτου αγώνα, συζητήσαμε για την επιθετικότητα που πρέπει να βγάζει σε κάποιες φάσεις του ματς», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης μετά από ερώτηση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Ράπτορς μετά από μία ερώτηση που έγινε σχετικά με την εμπειρία της ομάδας του.

Όμως αυτό που τον ενόχλησε δεν ήταν η ερώτηση, αλλά το γεγονός ότι την έκανε η Μαλίκα Άντριους, που λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έγραψε ένα κείμενο στο ESPN αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν θα ανανεώσει με το Μιλγουόκι αν δεν φτάσει στους τελικούς ούτε την επόμενη σεζόν η ομάδα του.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Υποστήριξη: SilkTech