"Σώμα", μια μοναδική βραδιά Κλασικού και Σύγχρονου Χορού

Σάββατο, Ιούνιος 23, 2018 - 12:32πμ

Μια μοναδική βραδιά Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, χορηγός της οποίας είναι ο Προμηθέας Πάτρας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι θεατές θ' απολαύσουν υπέροχες χορογραφίες και ερμηνείες από τους σπουδαστές και επαγγελματίες χορευτές του Κέντρου χορού και τεχνών Dansarte, που στεγάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στον υπερσύγχρονο χώρο του, Καρόλου 1, στη Πάτρα.

Το πρόγραμμα της παράστασης περιλαμβάνει κλασικές και σύγχρονες χορογραφίες, κεντρικό μέρος της οποίας αποτελούν τα έργα «Swan Lake Suite (Λίμνη των Κύκνων) του Π.Ι.Τσαϊκόφσκι» σε χορογραφία του διεθνώς αναγνωρισμένου χορογράφου Γιάννη Αντωνίου και «Τέσσερις Εποχές του Βιβάλντι recomposed by Max Richter» σε χορογραφία της διευθύντριας της σχολής Τατιάνας Λοβέρδου

. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από τις χορογραφίες των καθηγητών του Dansarte Τόνιας Ζορμπαλά και Μαρίας Κίκινα και κλείνει με μια παρουσίαση Ελληνικών χορών από τις χορεύτριες του Επαγγελματικού τμήματος της Σχολής Χορού του Κέντρου Χορού και Τεχνών Dansarte- υπό τη καθοδήγηση του καθηγητή τους Γρηγόρη Μικρώνη. Ερμηνεύουν χορεύτριες και οι χορευτές του Επαγγελματικού, Προ-επαγγελματικού, Φυτωρίου παιδιών-εφήβων-ενηλίκων του Dansarte και οι επαγγελματίες χορευτές Μαρία Κίκινα και Michael Doolan.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και διατίθενται στον υπερσύγχρονο χώρο του "Κέντρου χορού και τεχνών Dansarte" (Καρόλου 1), ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2610-272668 (17:00-22:00). Την βραδιά της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Υποστήριξη: SilkTech