Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό»

Κυριακή, Ιανουάριος 28, 2018 - 10:22μμ

Εύκολη νίκη επί της Βέροιας πέτυχε σήμερα η Παναχαϊκή με 2-0 στην Αγυιά. Η σοβαρότητα που έδειξαν οι «κοκκινόμαυροι» από το πρώτο λεπτό ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε στη νίκη σύμφωνα με το Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Η Παναχαϊκή οφείλει να αφήσει πίσω της τη σημερινή αναμέτρηση και να επικεντρωθεί στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σπάρτη, όπως τόνισε ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω στον Απόστολο και στους ποδοσφαιριστές του, ότι έχουν αξιοπρέπεια και προσπάθησαν παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ήρθαν να παίξουν και να αγωνιστούν.

Όσον αφορά εμάς, πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σοβαρότητα. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και τελειώσαμε στο πρώτο μέρος το ματς.

Δεν απειληθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ανάσες σε κάποια παιδιά, αφού ακολουθεί και ένα δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο και στον Βασιλείου για να μπει στο κλίμα και να βρει ρυθμό. Το ματς της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό.

Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας, καθώς πάμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Σπάρτη. Καλή συνέχεια στον Απόστολο και στη Βέροια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σοβαρότητά τους και φυσικά ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του».

Υποστήριξη: SilkTech