Το σκάφος «Ναταλία» του ΙΟΠ στη Μεσόγειο

Πέμπτη, Οκτώβριος 12, 2023 - 11:30μμ
Tο λογκάδικο ταξίδι διήρκεσε 55 ώρες και 410 μίλια

Το φθινοπωρινό θαλασσινό αγέρι και σε συνέχεια της καλής παράδοσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών που θέλει σκάφη και μέλη του Ομίλου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, να ταξιδεύουν ανά την Μεσόγειο, οδήγησε τα πανιά του σκάφους «ΝΑΤΑΛΙΑ» του Παναγιώτη Ρέλου, με συνταξιδευτές τον Δημήτρη Δραμισίωτη, τον Μιχάλη Λιβάνη από την Ιθάκη και τον Παναγιώτη Γιώτη, στην Μάλτα.
Οπως ανακοίνωσε ο ΙΟΠ, το λογκάδικο ταξίδι διήρκεσε 55 ώρες και 410 μίλια. Με αφετηρία την Πάτρα οι ιστιοπλόοι διάνυσαν 50 ν.μ. Πάτρα – Ιθάκη. και Ιθάκη – Μάλτα και συγκεκριμένα στην Βαλέττα 360 ν.μ. ).
Στην επιστροφή τους θα διέλθουν από την πανέμορφη πόλη της Σικελίας, τις Συρακούσες, όπου θα φιλοξενηθούν από τους Συρακουσίους ιστιοπλόους. Στην ιστορική από την αρχαιότητα πόλη, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος της Πάτρας έχει στενές σχέσεις από το 2017, μετά από επίσκεψη των τελευταίων στην πόλη μας.
Είναι σημαντικό και πρέπει να αναφερθεί, πως πολλές φορές στα νησιά της Μεσογείου, έχουν πραγματοποιηθεί αποστολές σκαφών και μελών του Ομίλου μας και αυτό σηματοδοτεί την εξωστρεφή πλευρά και την δυναμική του ΙΟ Πατρών.

Υποστήριξη: SilkTech