Το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ

Κυριακή, Μάιος 23, 2021 - 10:00πμ

Από ανακοίνωση της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου:

"Τι σημαίνει μπάσκετ για τον κάθε έναν από εμάς; Για εμένα είναι πάθος, είναι αλήθεια, είναι τρόπος ζωής. Είναι το εθνικό μας άθλημα, είναι ο λόγος που πολλοί από εμάς βάλαμε τον αθλητισμό στη ζωή μας.

Αυτό το μπάσκετ, είναι υποχρέωση όλων μας να το προστατέψουμε, να το αναβαθμίσουμε και να εγγυηθούμε για την επόμενή του μέρα. Από τη βάση της πυραμίδας, τον νέο αθλητή, μέχρι την κορυφή της, την εθνική ομάδα, να δουλέψουμε όλοι μαζί με το βλέμμα στο μέλλον.

Με αυτή τη σκέψη σαν οδηγό, ξεκινώ μια συζήτηση για το αύριο του μπάσκετ. Μια συζήτηση που θα μας βρει όλους στην ίδια πλευρά, καθώς πιστεύω απόλυτα πως αποτελεί κοινό στόχο όλων μας να σχεδιάσουμε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Σε αυτή τη συζήτηση, θεωρώ βασικό το να ακουστούν όλες οι γνώμες. Να δοθεί βήμα σε φορείς, σε ανθρώπους του μπάσκετ, σε αθλητές και σε φιλάθλους. Να ακουστούν νέες, φρέσκες ιδέες σε έναν διάλογο χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις.

Σε αυτή τη βάση, σας καλώ όλους να…δώσετε πάσα στο αύριο. Να πάρετε μέρος και να γίνετε μέρος αυτού του διαλόγου, που οραματίζεται ένα άλλο μπάσκετ, αυτό που μας αξίζει.

#dwsepasa λοιπόν, στο όραμα, στο μπάσκετ και στο αύριο.

 Φιλικά,

Βαγγέλης Λιολιος".

Υποστήριξη: SilkTech