Σημαίες και φράκτες έμειναν στην πόλη

Πέμπτη, Μάρτιος 4, 2021 - 9:00πμ

Πολλές αντιδράσεις προκλήθηκαν από ανακοίνωση του ΠΕΑΚ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας.

Η πρώτη αντίδραση αφορά στο γεγονός πως η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ, εξέδωσε ανακοίνωση αντικαθιστώντας ουσιαστικά την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων.
Εστάλη λοιπόν Δελτίο Τύπου το οποίο επαινεί και καμαρώνει για όσα -λέει το Δ.Τ.- πως έγιναν τον τελευταίο μήνα της προετοιμασίας, διάστημα κατά τα οποίο είχαμε τη δεύτερη Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων με διορισθέντα επικεφαλής τον Νίκο Παπαδημάτο -τι σύμπτωση- διορισθέντα πρόεδρο της ΔΕ του ΠΕΑΚ.
Δηλαδή «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει».

Θα μπορούσε να προσπεράσει κανείς την ανακοίνωση του ΠΕΑΚ που εκδόθηκε -τότε- σε μια πολύ κακή χρονική συγκυρία αφού οι εγκαταστάσεις ταλανίζονταν από το πρόβλημα απουσίας προσωπικού (!) και αφετέρου λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκονται αρκετές από αυτές, με πλήθος παραβατικών συμπεριφορών εντός των χώρων του.

Όμως το Δ.Τ. αδικεί πασιφανώς την καθολική προσπάθεια που προηγήθηκε για την άρτια διοργάνωση των Αγώνων, προσπάθεια που διήρκεσε ενάμιση χρόνο.
Ουδείς μπορεί να δεχτεί πως η προετοιμασία των αγώνων κράτησε 5-6 εβδομάδες.

Όσον αφορά τα κέρδη της Πάτρας, όλοι ψάχνουν να βρουν που πήγε η άμμος, περιοριζόμενοι στο να σιχτιρίζουν πως ενάμισι χρόνο μετά, δεν έχει απομακρυνθεί ο φράκτης που μπήκε στο θαλάσσιο μέτωπο στο ύψος του ΝΟΠ, ούτε οι σημαίες των χωρών στο «Πεπανός».

Υποστήριξη: SilkTech