Σήκωσε την κούπα η ΕΛ-ΑΣ!

Τρίτη, Ιούνιος 4, 2019 - 11:05μμ
Η τριταθλήτρια ομάδα της ΔΕΥΑΠ

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εργαζομένων με την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ  ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ» που διοργανώνει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων και η Επιτροπή Πρωταθλήματος, διεξήχθη  ο τελικός  του πρωταθλήματος μεταξύ των  ομάδων των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ».

        Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα αμφίρροπο και συγκλονιστικό  παιχνίδι η  ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ   επικράτησε   με σκορ 6 – 5 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 1-1)  και στέφθηκε πρωταθλήτρια για το 2019.

        Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες του τελικού, καθώς και στις τριταθλήτριες ομάδες, του ΔΗΜΟΥ/ΔΕΥΑΠ και της ομάδας των ΤΑΧΙ ΠΑΤΡΑΣ, ενώ τιμήθηκαν και οι δεκατέσσερεις   ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεγάλος αριθμός θεατών, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας, Μελάς Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Πετρόπουλος Τάκης, ο  αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Βακάλογλου Παντελής, από την ΕΠΣΑ παραβρέθηκε  κ. Ντάσιος Κωνσταντίνος, ενώ την ΕΛ.ΑΣ. εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Τσούρας Βασίλης. 

         Μια πολύ όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση τεσσάρων ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει στο θεσμό και έχουν προσφέρει πολλά στον αθλητισμό της περιοχής και όχι μόνο. Έτσι κατά σειρά βραβευθήκαν οι κ.κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος (ομάδα ΙΚΑ ΕΣΥ) την βράβευση έκανε ο κ. Αργυράτος Θεόδωρος, Κασπίρης Χρήστος (ομάδα ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) την βράβευση έκανε ο κ. Βακάλογλου Παντελής, Παπαλάμπρου Νικόλαος (ομάδα ΔΗΜΟΥ/ΔΕΥΑΠ) την βράβευση έκανε ο κ. Ξένος Διονύσιος, Γκόβας Κυριάκος (ομάδα ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ) ) την βράβευση έκανε ο κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας  και Ιωαννίδης Νικόλαος (ομάδα ΕΛ.ΑΣ.) την βράβευση έκανε ο κ. Τσούρας Βασίλης.

         Τέλος ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ.κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας αφού ευχαρίστησε την  οργανωτική επιτροπή, τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές της για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση, εξέφρασε την ευχή, την επόμενη χρονιά να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, επισημαίνοντας πως τέτοιες εκδηλώσεις προσδίδουν μαζικότητα στον αθλητισμό, οι εργαζόμενοι ξεφεύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας, γυμνάζονται και  προέτρεψε τους αγωνιζόμενους να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την νέα σεζόν.

Υποστήριξη: SilkTech