Σελέστε: Αυτή είναι η αιωνόβια μάνα του Πελέ

Παρασκευή, Δεκέμβριος 30, 2022 - 7:27μμ
Ζει και είναι 100 ετών Ζει και είναι 100 ετών

Η μητέρα του Πελέ ζει και είναι 100 ετών. Η Σελέστε, όπως είναι το όνομα της, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του γιου της τόσο κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του όσο και μετά στην υπόλοιπη ζωή του.

Στις 20 Νοεμβρίου του 2022, η Σελέστε έγινε 100 ετών, με τον Πελέ να κάνει τότε ανάρτηση στο instagram με φωτογραφίες τους και μερικά λόγια για την αγαπημένη του μητέρα.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη ζωή της Δόνα Σελέστε. Από νεαρή ηλικία μού δίδαξε την αξία της αγάπης και της ειρήνης. Έχω πάνω από εκατό λόγους να είμαι ευγνώμων που είμαι γιος της. Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας με μεγάλη συγκίνηση για να γιορτάσω αυτή τη μέρα. Σε ευχαριστώ για κάθε μέρα στο πλευρό σου, μαμά», είχε γράψει ο Πελέ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Yahoo που επικαλείται βραζιλιάνικα Μέσα, το φέρετρο του Έντσον Αράντες θα περάσει έξω από το σπίτι της στο Σάντος, όμως εκείνη δεν θα μπορέσει να το δει, ούτε να πάει στην κηδεία.

Η υπερήλικη Σελέστε έχει προβλήματα υγείας που δεν της επιτρέπουν να σηκωθεί από το κρεβάτι, ενώ δεν έχει διάυγεια, διότι πάσχει από άνοια.

Η μητέρα του Πελέ δεν έχει πλήρη επίγνωση των εξελίξεων και φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έφυγε από τη ζωή. Το γεγονός αποκάλυψε στα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η αδερφή του Πελέ, Μαρία Λουσία Ντο Νασιμέντο.
«Μιλάμε αλλά δεν ξέρει την κατάσταση (εννοεί τον θάνατο του Πελέ). Είναι στον δικό της κόσμο. Ανοίγει τα μάτια της όταν αναφέρω το όνομά του και λέω, 'τώρα θα προσευχηθούμε για αυτόν'. Όμως δεν έχει επίγνωση του τι της λέω. Δεν καταλαβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξη: SilkTech