Σε αναζήτηση προπονητή η Νεάπολη- "Διαζύγιο" με Παπαδόπουλο

Παρασκευή, Δεκέμβριος 1, 2023 - 9:30μμ
"Επιθυμούμε να γίνει κατανοητό πως όποιος "φοράει" τα χρώματα αυτής της ομάδας, της ομάδας των ονείρων μας, θα είναι για πάντα κομμάτι της", αναφέρει

Έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νεάπολης Πατρών για προσωπικούς λόγους ο προπονητής Θανάσης Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτησή της η πατρινή ομάδα, αναφέρει: "Προ ημερών γνωστοποιήθηκε στη διοίκηση της ομάδας μας από τον κύριο Θανάση Παπαδόπουλο ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να την εκπροσωπεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η ομάδα έχει ήδη εκκινήσει την προσπάθεια προς εύρεση αντικαταστάτη. Ο κύριος Θανάσης ήρθε πέρσι στην ομάδα μας σε μια δύσκολη για εμάς συνθήκη. Από την αρχή, ήταν στο πλευρό της και συντέλεσε στην οικοδόμηση μιας πορείας που έφερε τα πάνω-κάτω στο περσινό πρωτάθλημα, η οποία μας οδήγησε στα "σαλόνια" του β' τοπικού. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε, πίστεψε ειλικρινά σε αυτό που προσπαθεί να κτίσει ο σύλλογος και πραγματικά δόθηκε σε αυτό με όλη του την ψυχή και τον ευχαριστούμε βαθύτατα. Σε τέτοιον βαθμό που δεν θα μπορούσε να το δικαιώσει ποτέ μια ανακοίνωση.

Επιθυμούμε να γίνει κατανοητό πως όποιος "φοράει" τα χρώματα αυτής της ομάδας, της ομάδας των ονείρων μας, θα είναι για πάντα κομμάτι της. Αναπόσπαστο τμήμα της ιστορίας της.
Ευχόμαστε στον προπονητή μας τα καλύτερα και "Εις το επανιδείν""
Υποστήριξη: SilkTech