Σαφάρι στο Ναϊρόμπι για την Εθνική ομάδα Κ20 - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Αύγουστος 25, 2021 - 12:32μμ
Ξέγνοιαστες στιγμές μετά τη μάχη

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Ναϊρόμπι αποτελεί ήδη παρελθόν για τα μέλη της εθνικής μας ομάδας, που στο πενταήμερο της δράσης κατάφεραν να κάνουν μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σε μια διοργάνωση με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, που αρχικά ήταν να διεξαχθεί το 2020 και να αποτελέσει την αγωνιστική πρόκλησης μιας άλλης φουρνιάς αθλητών.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία κατάφερε να διεξάγει τη διοργάνωση με ένα χρόνο καθυστέρηση, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19 και να δώσει την ευκαιρία σε μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών να διεκδικήσει καλές παρουσίες και να κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες.

Η χώρα μας είχε την καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στην ιστορία των αγώνων, με τρία μετάλλια, ενώ είχε συνολικά οχτώ αθλητές και αθλήτριες και μία ομάδα στην πρώτη εξάδα των αγωνισμάτων τους. Διόλου άσχημα.

Του εναντίου, αν αναλογιστεί κανείς τη χρονική στιγμή διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσουν τα μέλη της ομάδας, τον τελευταίο ενάμιση χρόνου, η επιτυχία παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα μέλη της ομάδας μας πριν το Ναϊρόμπι έκαναν αγωνιστική κορύφωση και στο Ταλίν, όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, γεγονός που μεγάλωσε το βαθμό δυσκολίας της προσπάθειας τους.

Υποστήριξη: SilkTech