Ραντεβού με την ιστορία - Ντέρμπι αποδείξεων για όλους στην Αγυιά

Παρασκευή, Μάρτιος 16, 2018 - 1:36πμ

Όλα δείχνουν ότι το ντέρμπι της Κυριακής θα ζωντανέψει στην Αγυιά μνήμες από μεγαλειώδεις στιγμές του παρελθόντος, από τότε που η Παναχαϊκή αγωνιζόταν στο κατάμεστο από τους φίλους της Στάδιο, πρωταγωνιστώντας στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου.

Τα εισιτήρια εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση και ήδη διαμορφώνεται τάση sold out. Όσοι από εκείνους που δηλώνουν ότι αγαπάνε την Παναχαϊκή και θέλουν να την ξαναδούν μεγάλη, ακόμα το σκέφτονται, η παρουσία τους στη γήπεδο την Κυριακή είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουν ότι πράγματι εννοούν όσα λένε.

Την Κυριακή, είναι η ώρα των φιλάθλων. Η ομάδα έχει κάνει ήδη το χρέος της. Ποδοσφαιριστές, προπονητικό team, διοίκηση, έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν, οδηγώντας την Παναχαϊκή από το «υπό το μηδέν» που βρέθηκε πριν ενάμιση χρόνο, σε θέση πρωταγωνιστή στην Football league. Μόλις, μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα όσων δηλώνουν φίλοι της ομάδας. Είναι η ώρα να γεμίσουν τις κερκίδες, να δημιουργήσουν το αδιαχώρητο και μια γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Από δω και πέρα, σε κάθε αγώνα μέχρι την μεγάλη επιστροφή στην Super League οι αγώνες πρέπει να δίνονται σε γεμάτο Στάδιο και με φίλαθλη συμπεριφορά που θα κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει με θαυμασμό.

Ειδικά αυτή την εποχή που τόσα νοσηρά συμβαίνουν, το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από συμπεριφορές που θα υπενθυμίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή και κάθε Κυριακή στην Αγυιά, στο πλευρό της αγαπημένης μας Παναχαϊκής. Κι αν αυτό συμβεί τότε είναι σίγουρο ότι η Super League δεν είναι μακριά…

Υποστήριξη: SilkTech