Πυγμαχία-Μαριόλης: Η Πάτρα είναι ένα «εμβληματικό» σημείο για τους λάτρεις του αθλήματος

Παρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2024 - 1:00μμ
Η Πάτρα «υποδέχθηκε» τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών

Η πρωτεύουσα της Αχαΐας «υποδέχθηκε» τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Η διοργάνωση ξεκίνησε την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί έως την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου "Παναγίας Αλεξιώτισσας".
Αγωνιστικά λαμβάνει χώρα ένα από τα καλύτερα, θεαματικότερα και δυνατότερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα, στην Πάτρα, αφού το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών, που θα αγωνιστούν, είναι εξαιρετικό βάση των επιδόσεών τους στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους μέσα στο ρινγκ. Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες παίρνουν μέρος ακι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας στο κοινό δυνατές μονομαχίες με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη συνδυάζοντας παράλληλα άριστες τεχνικές αλλά και αγωνιστικό ήθος.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάρης Μαριόλης, σε δήλωσή του, ανέφερε «Η διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών είναι για μας μια διοργάνωση με ιδιαίτερη βαρύτητα αφού αποτελεί όχι μόνο μια γιορτή του αθλητισμού, αλλά και ένα βήμα προς την εξέλιξη και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών από όλη τη χώρα, δημιουργώντας παράλληλα ένα υπερθέαμα ανταγωνισμού και πνεύματος αλληλεγγύης. Είναι μια ευκαιρία για τους νέους αθλητές μας να επιδείξουν το ταλέντο τους και να ενισχύσουν τη συνοχή της πυγμαχικής μας κοινότητας.
Η Πάτρα είναι ένα «εμβληματικό» σημείο για τους λάτρεις του αθλήματος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα γίνονται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Σαν Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στόχος μας είναι να πραγματοποιούνται τα Πρωταθλήματα μας και στην περιφέρεια, όπως και οι μεγάλες Διεθνείς Αθλητικές Διοργανώσεις δίνοντας μία νέα δυναμική για το μέλλον της Πυγμαχίας. Είναι η εποχή που αναγνωρίζουμε και ανταμείβουμε την αφοσίωση και τον κόπο των νέων μας αθλητών, προωθώντας τους προς την κορυφή του αθλητισμού. Σε αυτό το πνεύμα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα περιβάλλον ασφαλές, υποστηρικτικό για την ανάπτυξη των αθλητικών τους ικανοτήτων.
Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους επίσημους φορείς, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και τον Δήμο Πατρέων που ακόμη μία φορά με την έμπρακτη προσφορά τους και το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για το άθλημα της Πυγμαχίας μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία προς όφελος των κοινωνικών και αθλητικών στόχων μας».
Σας προσκαλώ όλους να στηρίξετε αυτούς τους νέους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μας και να απολαύσουμε παρέα αυτήν τη συναρπαστική διοργάνωση. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες»!

Υποστήριξη: SilkTech