Πρόβα τζενεράλε (17:30) με τον Απόλλωνα στην Αγυιά

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 18, 2019 - 8:50πμ

Το τελευταίο της –κατά τα φαινόμενα- φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα (17:30, live στο sportin.gr) η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό τους, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί και πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες, που θα συναντηθούν και στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενόψει της επίσημης έναρξης της σεζόν, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς μετά τον Μάιο, καθώς αλλάχθηκε το χορτάρι, το οποίο πάτησαν για πρώτη φορά οι «κοκκινόμαυροι» στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από την Super League 1 και ήταν από τις πιο δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, φιλοδοξώντας στην άμεση επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

Η Παναχαϊκή από την πλευρά της κάνει μία νέα προσπάθεια, αλλάζοντας κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της και έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά της, τόσο στην Ολλανδία και το Βέλγιο, όσο και στην Ελλάδα, στα οποία είναι και αήττητη.

Υποστήριξη: SilkTech