Πρωταγωνιστές οι Έλληνες και τη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού της Πάτρας

Τρίτη, Απρίλιος 10, 2018 - 8:59μμ
ThomTouw.com. Photography

Οι καλές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών συνεχίστηκαν και σήμερα στη διοργάνωση των «European Youth Championships & Trophy 2018» της Πάτρας, για την κατηγορία των Laser 4.7.

Στο στόλο των αγοριών στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται Έλληνες ιστιοπλόοι και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ακόμη δύο.

Η (προς το μεσημέρι) μείωση της έντασης του ανέμου δε βοήθησε για να ολοκληρωθούν και οι δύο ιστιοδρομίες στα γκρουπ των κοριτσιών.

Επικεφαλής στονστόλο των αγοριών εξακολουθεί, ύστερα από τέσσερις ιστιοδρομίες, να βρίσκεται ο Μανώλης Κόλλιας με 3 β.π. Ο αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς έφερε πρωτιά και στην τρίτη κούρσα, αλλά στην τέταρτη πλασαρίστηκε 18ος και την «πέταξε».

Δεύτερος είναι ο Αιμίλιος Μόνος με 5 β.π. (1ος και 17ος σήμερα), στην τέταρτη θέση ο Δικαίος Κερκούλας με 8 β.π. (9ος και 5ος, σήμερα) και πέμπτος ο Χαράλαμπος Σμυρνής με 9 β.π. (13ος και 1ος, σήμερα).

Στα κορίτσια και ύστερα από τρεις ιστιοδρομίες, η Μελίνα Γκάρη ανέβηκε στην 7η θέση με 17 β.π. (ήρθε 2η στην 3η). Προηγείται η Ούρσουλα Μπάλας από την Κροατία με 5 β.π.

Υποστήριξη: SilkTech