Πρώην σύζυγος Αμπιντάλ: «Με πρόδωσε ο Ερίκ, σατανική η σύντροφός του»

Τρίτη, Φεβρουάριος 1, 2022 - 10:30μμ
«Απασφάλισε» η Χαγέτ Αμπιντάλ

Η πρώην σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ εξαπέλυσε βέλη τόσο στον ίδιο για τις απιστίες του, όσο και στην ερωμένη του, την ποδοσφαιρίστρια Κέιρα Χαμραουί. Η τελευταία τον περασμένο Νοέμβριο δέχτηκε επίθεση στο Παρίσι από αγνώστους που την τραυμάτισαν στα πόδια. Αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτη συμπαίκτριά της, ενώ στην πορεία ερευνήθηκε και πιθανή ανάμειξη της πρώην συζύγου του Αμπιντάλ, επειδή οι άνδρες που τη χτύπησαν φέρονται να της είχαν πει «αυτά παθαίνεις όταν μπλέκεις με παντρεμένους».
Η Χαγέτ Αμπιντάλ απαλλάχθηκε και τώρα περνά στην αντεπίθεση. «Όταν ο Ερίκ ήταν στην Μπαρτσελόνα (ως γενικός διευθυντής), άνοιξα το σπίτι μου στην Κέιρα που τότε έπαιζε στην ομάδα γυναικών και πήγαινα να την υποστηρίξω στους αγώνες της. Όμως αυτή η κοπέλα είναι σατανική! Δεν είχα καμία σχέση με την επίθεση που δέχτηκε, αλλά ο Ερίκ ποτέ δεν με υπερασπίστηκε απέναντι στις κατηγορίες και τις φήμες αυτές. Με πρόδωσε», ανέφερε η ίδια που είχε παντρευτεί με τον Γάλλο άλλοτε άσο του Ολυμπιακό το 2007 και είναι μητέρα πέντε παιδιών.
«Ο γάμος μας πέρασε πολλές δυσκολίες, αλλά προτιμώ να μη μιλήσω για αυτές. Η Κέιρα δεν ήταν η πρώτη... Προσπάθησα να τη βοηθήσω όταν ήρθε στη Βαρκελώνη, αλλά μετά είδα να έχει περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον άνδρα μου και σε άλλους», πρόσθεσε.

Υποστήριξη: SilkTech