Πρεμιέρα στην Αγυιά με εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη επί της Σπάρτης

Κυριακή, Αύγουστος 26, 2018 - 8:07μμ

Συνέχεια στις εξαιρετικές της φιλικές εμφανίσεις έδωσε η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση της Σπάρτης με 3-0 στην πρεμιέρα της Αγυιάς.

Η δυναμική του αντιπάλου, σε σχέση ιδιαίτερα με τα μέχρι τώρα φιλικά της Παναχαϊκής, δεν προμήνυε κάποιο ντέρμπι στην Αγυιά, αλλά η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι «κοκκινόμαυροι» έπαιξαν κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας τους 500 και πλέον οπαδούς τους που βρέθηκαν το Αυγουστιάτικο μεσημέρι στο γήπεδο της Αγυιάς και καταχειροκρότησαν την ομάδα στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή έκρυψε τη μπάλα και έχασε ευκαιρίες για πολύ μεγάλο σκορ με τον Αργεντινό Κολ να οργανώνει με μαεστρία κάθε επιθετική προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» και τον Καρατσανάκοφ να ανοίγει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα μετουσιώνοντας σε γκολ τα πέναλτι που κέρδισαν οι Κυνηγόπουλος και Πολίμος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο χαμηλός λόγω των πολλών αλλαγών και των τραυματισμών, με το παιχνίδι να παίρνει άγρια ομορφιά στο τελευταίο τέταρτο όταν η νεανική σύνθεση της Παναχαϊκής θύμισε Βραζιλία (με τρομερές εμπνεύσεις και συνδυασμούς), δημιουργώντας και χάνοντας σωρεία εντυπωσιακών φάσεων.

Το σκορ έκλεισε ο Ελευθεριάδης ευστοχώντας σε μία εξ αυτών με πολύ όμορφο πλασέ, με τη Σπάρτη στο δεύτερο μέρος να παίρνει το μερίδιο της στο παιχνίδι χάνοντας αρκετά τετ α τετ παίζοντας στην «κόντρα».

Οι Βαζέχα και Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίχτες που είχαν στην αποστολή, με τον «κοκκινόμαυρο» τεχνικό να πονοκεφαλιάζει με τους τραυματισμούς των Πλέγα, Πολίμου και Σωτηράκου.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την Παναχαϊκή, την ερχόμενη Κυριακή με την ίδια ομάδα στη Σπάρτη.

Γκολ: Καρατσανάκοφ 16’ πεν., 36’ πεν., Ελευθεριάδης 78’

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης (61’ Κολοβούρης), Πολίμος (75’ Βασάρας), Σταματόπουλος (46’ Ντάσιος), Σωτηράκος, Τσελεπίδης(46’ Κοτσώνης), Σταυρόπουλος (46’ Λουμπαρδέας), Πλέγας (66’ Πατάπης), Κολ (46’ Ελευθεριάδης), Καρατσανάκοφ (61’ Μαυριάς), Κυνηγόπουλος (72’ Πολυχρόνης), Μωραΐτης (72’ Αντωνακόπουλος).

Σπάρτη (Βαζέχα): Κλέτον, Κοζάκης, Φραγκούλης (46’ Ντα Μότα), Καστριτσέας (60’ Αρώνης), Καλούσης (71’ Κριστ) , Καρβουνίδης (60’ Ντούσκας), Παυλής, Ρασιάς (46’ Χάδιαρης) - (λ. τρ. 71’ Μπέζας), Ντος Ρέις (71’ Αναστασίου), Καψάσσκης (71’ Κυζιρίδης), Σαραντόπουλος (71’ Δεμισιώτης).

 

 

 

Υποστήριξη: SilkTech