Πόλο: Στη... σέντρα Νέοι άνδρες και Νέες γυναίκες

Πέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2023 - 4:00μμ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των δυο πρωταθλημάτων

Οι αγώνες της Α' Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ19) – εκτός του Β' Ομίλου Αττικής που ολοκληρώθηκαν – διεξάγονται μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου
Δείτε ΕΔΩ το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα των 6 άλλων Ομίλων.
Συνολικά στην επόμενη φάση (Β', 9-11 Φεβρουαρίου) προκρίνονται 12 ομάδες (09 2 πρώτες από τους Ομίλους της Αττικής (4) και της Θεσσαλονίκης (1) και οι 1ες από τους Ομίλους Πατρών και Ηρακλείου.
Από τον Β' Όμιλο Αττικής έχουν προκριθεί ήδη, ΓΣ Ηλιούπολης και ΠΕΚΕ Βροντάδου.
Σ' αυτές προστίθενται οι 8 πρώτες του περυσινού πρωταθλήματος (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΑΟΚ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ), για να συνεχίσουν οι 8 στην Τελική φάση (F8), που είναι προγραμματισμένη για τις 29-31 Μαρτίου.

Στη μάχη και οι νέες γυναίκες

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης και το Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης διεξάγονται το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου οι αγώνες της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών (Κ19).

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.

Στην Β’ Φάση (9-11 Φεβρουαρίου) προκρίνονται συνολικά 6 ομάδες (οι 3 πρώτες κάθε Ομίλου). Εκεί, θα συναντήσουν τις 8 ομάδες της Τελικής Φάσης του περυσινού πρωταθλήματος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΟΚ, ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ).

Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 29-31 Μαρτίου (F8).

Υποστήριξη: SilkTech