Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Παναχαϊκή!

Τετάρτη, Φεβρουάριος 24, 2021 - 4:48μμ

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Μπιτσάκου τιμωρήθηκε η Παναχαϊκή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Παράλληλα, οι «κοκκινόμαυροι» θα πρέπει να καταβάλουν σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις συνολική οφειλή 21.348,13 ευρώ προς τον Δημήτρη Κοτσώνη.

Στην περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του ποδοσφαίριστή Δημήτρη Κοτσώνη, η Παναχαϊκή θα τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης τριών ακόμη βαθμών.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Παναχαϊκής την επιβληθείσα, με την υπ’ αριθμ. 124/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Μπιτσάκου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της Παναχαϊκής, εκ συνολικού ποσού 21.348,13 ευρώ, σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ποσού 5.337,032 ευρώ εκάστης, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και κάθε επόμενης μηνιαίας δόσης, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης. Επιβάλλει στην Παναχαϊκή, για την περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κοτσώνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 342/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσης δόσης οφειλής.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 18-1-2021 και με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 1077/19-1-2021 αίτηση του αιτούντος Σεμπάστιαν Ιγκνάσιο Καμπαγέρο κατά της Νίκης Βόλου.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Πλατανιά κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Ρουσάκη του Μιχαήλ και της υπ’ αριθ. 375/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Πλατανιά κατά του Βασίλη Καραγκούνη του Ευαγγέλου, καθώς και την αντίθετη έφεση του ποδοσφαιριστή κατά της ΠΑΕ».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech