Πλήθος συλλυπητήριων ανακοινώσεων για τον θάνατο του Θ. Γιαννακόπουλου

Τετάρτη, Μάρτιος 20, 2019 - 7:31πμ

Με ανακοινώσεις τους σύλλογοι και φορείς του Αθλητισμού, εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Συγκεκριμένα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους οι: ΠΣΑΚ, ΚΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Σύλλογος Βετεράνων του Ολυμπιακού και πολλοί παίχτες και άνθρωποι του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής.

«Παντού και πάντα μαζί», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram o ανιψιός του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδεύοντας την ανάρτηση του με δύο φωτογραφίες των Θανάση, Παύλου και Κώστα από τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα στη ΒΙΑΝΕΞ μέχρι την καταξίωση. 

Η κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου. Στη Μητρόπολη Αθηνών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α' Νεκροταφείο, όπου βρίσκεται και ο αδελφός του, Παύλος Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά:

Συλλυπητήρια του ΠτΔ, για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Τσίπρας: Η απώλεια του Θ. Γιαννακόπουλου αφήνει μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του αθλητισμού

Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού, σημειώνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του εκλιπόντος.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Συλλυπητήρια του Ν.Βούτση για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τη δημιουργική επιχειρηματική του δράση και τη συμβολή του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, μέσω της μακράς ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, αφήνει ουσιαστικό αποτύπωμα στην οικονομική και αθλητική ζωή της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Θ. Γιαννακόπουλος αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα.

«Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Μελισσανίδης: «Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε»

Ο ελληνικός αθλητισμός στερήθηκε έναν από τους τελευταίους «ρομαντικούς» παράγοντες και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έναν καλό του φίλο. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ με δήλωσή του αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Η Euroleague θρηνεί για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Με ανακοίνωσή της η Euroleague και ο πρόεδρός της Τζόρντι Μπερτομέου, εξέφρασαν την λύπη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Στο twitter ανήρτησαν μία φωτογραφία του με το ευρωπαϊκό τρόπαιο και έγραψαν: «H Euroleague θρηνεί για τον Θανάση Γιαννακόπουλο», ενώ στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο θάνατός του έρχεται εννέα μήνες μετά από εκείνον του αδερφού του, του έτερου πατριάρχη του Παναθηναϊκού, κατά την διάρκεια της πιο επιτυχημένης πορείας που κατέγραψε ομάδα στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μαζί τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα της Euroleague, όπου παραμένει σήμερα υπό την ηγεσία του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη».

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Η ΕΟΚ για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου

Με ανακίνωσή του, το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής Ομοσπονδίας και το πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. «Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή. Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη.

ΕΣΑΚΕ: «Ο Θ. Γιαννακόπουλος ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού»

Την βαθιά θλίψη για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.  Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Θλίψη στην οικογένεια του μπάσκετ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του».

Ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Συλλυπητήριά  για τον θάνατο του, Θανάση Γιαννακόπουλου, εκφράζουν με ανακοινώσεις του ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου».

 Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Ημέρα θρήνου και οδύνης χαρακτηρίζει τη σημερινή, εξαιτίας του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, του οποίου υπήρξε πρόεδρος για πολλά χρόνια.

«Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Βασιλειάδη, Συναδινού για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, για το θάνατο του μεγάλου παράγοντα του Παναθηναϊκού Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητικού παράγοντα έχοντας κερδίσει το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του. Η παρακαταθήκη που άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στον σύλλογο που λάτρεψε και υπηρέτησε, είναι τεράστια. Η αθλητική οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα φτωχότερη,» αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΠΣΑΤ για τον θάνατο του Θ. Γιαννακόπουλου

Τη θλίψη του για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν από τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού τα τελευταία 30 χρόνια, εκφράζει να ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Όπως επισημαίνει ο ΠΣΑΤ, ο εκλιπών «... είχε άριστη σχέση με τους Έλληνες αθλητικούς δημοσιογράφους που θα τον θυμούνται, για το σεβασμό με τον οποίο τους αντιμετώπισε και για την αναγνώριση στο έργο τους».

Γκάλης: «Θα λείψει η πληθωρική παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου»

Ο «ζωντανός-θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επί ημερών των αδερφών Γιαννακόπουλων, Νίκος Γκάλης, έστειλε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του ιστορικού παράγοντα των «πράσινων», Θανάση Γιαννακόπουλου.

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Προμηθέας: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει»

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Γιαννακόπουλου, αλλά και την οικογένεια του Παναθηναϊκού (την οποία υπηρέτησε ως παράγοντας με ειλικρινή αφοσίωση και βαθιά αγάπη) για την βαριά απώλειά τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.

Κατσουράνης: «Καλό παράδεισο Κύρια Θανάση…»

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής και ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κώστα Κατσουράνη.

«Καλό παράδεισο Κύρια Θανάση…»

Binary Data Embedded rich media on Twitter

Υποστήριξη: SilkTech