Πλησιάζει η ώρα για... γκάζια-Παρουσίαση του 10ου PICK ΛΟΥΞ COLA plus η light στην Πάτρα

Τρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 7:54μμ

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας η παρουσίαση του επετειακού 10ου PICK ΛΟΥΞ COLA plus η light στους εκπρόσωπους εταιρειών, χορηγών, εκπρόσωπους των ΜΜΕ και  ανθρώπους  του αθλητισμού.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του διημέρου των αγώνων.

Παρών στο πάνελ είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και παλιός πρωταθλητής στους αγώνες, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο ανιπεριφερειάρχης, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρώην δήμαρχος Πατρών, Ανδρέας Φούρας, που επί ημερών του ξεκίνησε η σπουδαία διοργάνωση.

Κύριο στοιχείο όλων των εισαγωγικών ομιλιών ήταν η σπουδαιότητα και η σημασία του αγώνα που κλείνει δέκα χρόνια ζωής στο κέντρο της Πάτρας.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος ήταν και στην παρουσίαση του 10ου PICK ΛΟΥΞ COLA plus η light στην Αθήνα. Επίσης ο κ. Ανδρικόπουλος εκ μέρους της χορηγού εταιρείας (Σ/Μ Ανδρικόπουλος) και εκ μέρους του ΑΟΠ ο κ. Παυλόπουλος.

Το  10ο PICK ΛΟΥΞ COLA plus η light θα διεξαχθεί στο κέντρο της Πάτρας σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα για πολλές ημέρες, με σημείο αναφοράς την πλατεία Γεωργίου και με κορύφωση το διήμερο 29 -30 Σεπτεμβρίου.

Υποστήριξη: SilkTech