Πίτα και βραβεύσεις από τον Αρίωνα Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Φεβρουάριος 3, 2020 - 9:03μμ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες κλειστού στίβου για τους αθλητές των ακαδημιών που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στου Λαδόπουλου.

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές των τμημάτων υποδομής, πλήθος γονέων και φίλοι του συλλόγου παρακολούθησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Πατέρα Κωνσταντίνο και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπούσιας Σπύρος απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος και ο προπονητής Κώστας Μπούσιας έκανε έναν αγωνιστικό απολογισμό της περσινής επιτυχημένης χρονιάς.

Ο Α.Γ.Σ Αρίων κατατάχτηκε στην 91η θέση Πανελληνίως μεταξύ 340 συλλόγων που αξιολογήθηκαν. Η θέση αυτή είναι η υψηλότερη που καταλαμβάνει ο σύλλογος στην 7ετή ιστορία του. Σε τοπικό επίπεδο κατέλαβε την 3η θέση μεταξύ των Σωματείων της Πάτρας.

Ακολούθησαν βραβεύσεις των αθλητων-τριων που κατέκτησαν μετάλλια στο Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα:

Μαρία Ασπρομάλη 3η Πανελλήνια θέση στον ακοντισμό κορασίδων (α.ρ 44,86μ). Γυμνάζεται με τον Κώστα Μπούσια.
Κων/νος Γκοτσόπουλος 2η Πανελλήνια θέση στην σφαιροβολία Παμπαίδων (α.ρ. 14,23μ). Γυμνάζεται με τον Κώστα Μπούσια.
Ελισάβετ Κόλα 2η Πανελλήνια θέση στα 600μ Παγκορασίδων.(α.ρ. 1,40,59). Προπονητής ο Βασίλης Σουβαλιώτης.

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν και οι:
4ος Αλέξιος Καράμπελας στα 3000μ παμπαίδων
6η Μαρία Κοκολάκη στην σκυταλοδρομία παγκορασίδων
6η Γωγώ Κωνσταντοπούλου στην σκυταλοδρομία πκ
6η Χριστίνα Βίτσου στην σκυταλοδρομία παγκορασίδων
9ος Ηλίας Τομπουλίδης στα 800μ παίδων
9ος Νικόλαος Λυμπέρης στα 4000μ σε ανώμαλο έδαφος
10ος Χάρης Χαριτωνίδης στα 1500μ ανδρών

Τιμητική πλακέτα έλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μπούσιας για την πολυετή προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό από όλες τις θέσεις (αθλητής ,προπονητής , παράγοντας ).

Στο τέλος της εκδήλωσης επιβραβεύτηκε τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή όλων των παιδιών και τους απενεμήθησαν αναμνηστικά μετάλλια.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου κ. Δημήτριος Παπαδογιάννης , Ευτυχία Χαλακατεβάκη, Ιωαννης Γαλάνης. ο Ειδ.Γραμ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και παλιός πρωταθλητής του μήκους Νικ. Μπαλάσης ο οποίος βράβευσε τον κ. Σπ.Μπούσια καθώς και ο Χάρης Παρίσης).

Για την οργάνωση και άψογη διεξαγωγή των αγώνων υπεύθυνοι ήταν οι προπονητές-Κ.Φ.Α του συλλόγου Σουβαλιώτης Β , Μπούσιας Κ , Αργυροπούλου Κυρ. , Ντιτίνος Κων. καθώς και ο παλιός πρωταθλητής των 100μ Παπαζαφείρης Κ.

Υποστήριξη: SilkTech