Πινγκ πονγκ: Δύο μετάλλια από τα αδέλφια Φουσέκη για την Πάτρα

Τρίτη, Νοέμβριος 21, 2023 - 11:30μμ
Άριστη η διοργάνωση του Πανελλήνιου Ανοιχτού Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος εις μνήμην του Γιάννη Ασημακόπουλου

Με δυνατές και θεαματικές αναμετρήσεις, παλμό και εξαιρετική οργάνωση, όπως τα μετέφερε και η εικόνα μέσα από τις πολύωρες ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες αργά το απόγευμα της Κυριακής 19/11.

Πήραν μέρος 206 αθλητές κι αθλήτριες από 46 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Από τις ομάδες της Τ.Ε. ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ΑΕΚ Τρίπολης, Ικαρος Καστριτσίου, Αιγαίο Ε.Α., Α.Ο.Αχαίας Γαλήνη, Α.Ο.Διογένης Πάτρας, Α.Ο.Ξυλοκάστρου, Α.Ο.Ποσειδών Λουτρακίου, Α.Σ.Ίφιτος Πατρών και ΑΣΕΑ Κεφαλοννιά και Ιθάκη.

Η στήριξη των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των χορηγών, οδήγησε σε ένα συνολικά θετικό αποτέλεσμα.
Με προσωπικές ενέργειες του πρέδρου κου Τάκη Τζόβολου και του αντιπροέδρου της κου Νίκου Φιλιπακόπουλου εξασφαλίστηκε live streaming https://www.youtube.com/watch?v=zjnIi5tGPIs (το λινκ της 2ηςημέρας) το οποίο επιμελήθηκε ο πατρινός Σταύρος Ξένος, κινηματογραφιστής και παραγωγός, τελειόφοιτος της Ακαδημίας Κινηματογράφου του Πεκίνου, με συνεχείς εναλλαγές στην εικόνα ώστε να μεταδοθεί δράση από όλα τα τραπέζια, κάλυψη της απονομής επάθλων, αλλά και δηλώσεις που έμπαιναν «σφήνα» στη μετάδοση.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αναστάσιος Φουσέκης ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον Ποσειδώνα Λουτρακίου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων ενώ ο αδελφός του Σπύρος Φουσέκης του Ίκαρου Καστριτσίου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, χάνοντας στον τελικό από τον πολυνίκη των αναπτυξιακών έως τώρα, Σασσάνη Γιώργο του Τελαμώνα Σαλαμίνας.

Χάλκινο στην κατηγορία των κορασίδων από την Κατερίνα Ιωάννου, που ανήκει στον Ίκαρο Καστριτσίου και παίζει  δανεικη στη ΧΑΝΘ

Καλές αποδόσεις είχαν σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Ζήκο, τα αδέλφια Μπιτχαβά του ΕΑΛ Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών στις κατηγορίες τους, όπως και ο Μαστρογιάννης Γιάννης στους εφήβους ελπίζοντας σε μία μεγαλύτερη διάκριση στο επόμενο αναπτυξιακό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του μεταξύ άλλων ο κος Πετρόπουλος Τάκης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων
Η Τ.Ε. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο Δήμο Πατρών, στην ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι για την ευγενική προσφορά αναμνηστικών του πατρινού καρναβαλιού στους προπονητές των ομάδων , και στην Αχαϊκή Επιμελητηριακή Ανάπτυξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την προσφορά έντυπων οδηγών της Πάτρας στους αρχηγούς των ομάδων.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech