Πέθανε η Ρενάτα... του Πανιωνίου - Κατάφερε να ενώσει τους φίλαθλους όλων των ομάδων

Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2020 - 7:08μμ

Η Ρενάτα, έφυγε από τη ζωή σήμερα, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στην «οικογένεια» του Πανιωνίου αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ήταν μέλος των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, των «Πανθήρων» και έγινε σύνθημα σε όλα τα γήπεδα της χώρας, δεχόμενη υποστήριξη και από τους φιλάθλους των αντίπαλων ομάδων.   

Η ίδια αγωνιζόταν και για την εξάλειψη των ακραίων φαινομένων στα γήπεδα: «Απλά πρέπει κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν ότι οι οπαδοί δεν είμαστε αυτά τα κ***παιδα που νοµίζουν. Είµαστε αλληλέγγυοι.

Μαζί στη ζωή, απέναντι στα γήπεδα. Οι οπαδοί είµαστε ροµαντικοί άνθρωποι» είχε δηλώσει στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ πριν από εννέα μήνες, όταν είχε βγει νικήτρια στην πρώτη μάχη με τον καρκίνο. Τότε είχε γράψει χαριτολογώντας αλλά και με θάρρος στο Facebook «γρίπη περνάω».  

Μετά την είδηση του θανάτου της οπαδοί διαφόρων ομάδων σε όλη την χώρα αποχαιρετούν με συνθήματα την Ρενάτα.

Οι «Nortenos» της Παναχαϊκής ανέβασαν το σύντομο μήνυμα: «Ρενάτα, έφυγες νωρίς... Πάλεψες, γενναία!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ». Οι φίλοι των Τρικάλων κρέμασαν και ένα πανό με το μήνυμα: «Συνέχισε να τραγουδάς στα πέταλα του ουρανού. Αντίο Ρενάτα».

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Ρενάτας Λαζάρου. Καλό ταξίδι» έγραψε η ΠΑΕ ενώ συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν και τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας.    

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανέφερε: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό της πολυαγαπημένης μας Ρενάτας! Η Ρενάτα πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτή την άνιση μάχη, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του Πανιωνίου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».          

Παλαίμαχοι: «Καλό παράδεισο»   «Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για έναν δικό του άνθρωπο τη Ρενάτα Λαζάρου μια φίλαθλο που έδωσε ό,τι καλύτερο είχε σε αυτό που αγαπούσε, την ομάδα της καρδιάς της τον Πανιωνίο. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή από την επάρατη νόσο. Πάλεψε με όλη την δύναμη που είχε μέσα της αλλά δεν τα κατάφερε. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Ρενάτα Λαζάρου, θα είσαι μέσα στην καρδιά μας για πάντα, καλό παράδεισο να έχεις».  

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος έγραψε για τη Ρενάτα: «Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό της Ρενάτας Λαζάρου. Καλό της ταξίδι».

Υποστήριξη: SilkTech