Πέντε μετάλλια για τη Δύναμη Πατρών στο Kim e liu

Τρίτη, Ιούνιος 25, 2019 - 12:50μμ

Η ομάδα του πατρινού συλλόγου, συνέχισε την ‘’παράδοση’’ επιτυχιών στο θεσμό αυτό, με εξαιρετικές παρουσίες που αντανακλούν το υψηλό αγωνιστικό της  επίπεδο, και οι οποίες ανταμείφθηκαν με 4 χρυσά μετάλλια και 1 χάλκινο. 

Κατάφερε μάλιστα να διατηρήσει τα πρωτεία του συλλόγου σε πατραϊκό επίπεδο, καταφέρνοντας να αποσπάσει τον μεγαλύτερο αριθμό μεταλλίων για την πόλη μας, αναμεσά τους 4 χρυσά, παρά το μικρό συγκριτικά μέγεθος της αποστολής.

Παρά το μικρό της ηλικίας τους, οι αθλητές της Δύναμης, ολοκλήρωσαν με απαράμιλλη ωριμότητα και αγωνιστική ικανότητα τις εμφανίσεις τους στο 11ο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim e Liu, ανάμεσα σε 1.500 συμμετέχοντες.

Το γεγονός αυτό αποτελεί σημαντική επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών στις κατηγορίες, καθώς και την πληθώρα αγώνων για κάθε αθλητή. 

Αποδεικνύει δε έμπρακτα πως το μεράκι των προπονητών και η αγάπη τους για το άθλημα, όταν συνδυαστούν με σωστή προπόνηση, μπορούν να καλλιεργήσουν την αγωνιστική τεχνική και το δυναμικό χαρακτήρα των παιδιών, στοιχεία απαραίτητα σε κάθε αθλητή.

Χρυσό κατέκτησαν οι: Καρράς Διονύσης -24kg, Μότσου Λυδία -33kg, Παπανικολάου Νικόλας -41kg, Παναγοπούλου Θεοδώρα +57kg ενώ χάλκινο ο Αγγελόπουλος Νικόλας +57kg.



Υποστήριξη: SilkTech