Πέμπτη φορά πατέρας ο Πύρρος Δήμας

Πέμπτη, Οκτώβριος 5, 2023 - 12:00πμ
Το ζευγάρι

Όλα δείχνουν πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα θα γίνουν γονείς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΟΝ time» και της Σάσας Σταμάτη, η σύντροφός του Χρυσού Ολυμπιονίκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και Αφροδίτη Σκαφίδα τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την υποψηφιότητά της αθλήτριας στις επερχόμενες εκλογές. Εκεί η εγκυμονούσα επέλεξε ένα λαδί φόρεμα συνδυασμένο με ένα λευκό σακάκι.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζε τα χέρια της μπροστά στην ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο Πύρρος και η Αφροδίτη ήδη συγκατοικούν και διανύουν μια πολύ όμορφη και δημιουργική περίοδο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν κι εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Ο Πύρρος Δήμας έχει τέσσερα παιδιά και ανυπομονεί να γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς!

* Πέμπτη φορά μπαμπάς θα γίνει σε λίγους μήνες ο Πύρρος Δήμας.
Η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, περιμένει το πρώτο τους παιδί και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί σύντομα.
Ο Πύρρος Δήμας έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Είναι ζευγάρι με την Αφροδίτη Σκαφίδα εδώ και μερικά χρόνια και αμφότεροι προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η εγκυμοσύνη της πρώην αθλήτριας και παίκτριας του Survivor αποκαλύφθηκε κατά την εκδήλωση της Αφροδίτης Σκαφίδα για την υποψηφιότητά της για το δήμο Γλυφάδας, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, σκέφτεται να παντρευτεί πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του γάμου.
Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν έχουν σχολιάσει την εγκυμοσύνη ακόμα.

Υποστήριξη: SilkTech