Πέφτει η αυλαία (17:00) με τον Αιγινιακό

Κυριακή, Μάιος 27, 2018 - 2:21μμ

Πέφτει η αυλαία της φετινής Φούτμπολ Λιγκ σήμερα. Η Παναχαϊκή δίνει τον τελευταίο της αγώνα στο Αιγίνιο Πιερίας απέναντι στον τοπικό Αιγινιακό.

Οι «κοκκινόμαυροι» με το μυαλό τους στις εξελίξεις τις αναδιάρθρωσης, θα δώσουν και την τελευταία τους «μάχη» με την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά απέναντι σε μία ακόμα ομάδα που καίγεται για βαθμούς.

Η Παναχαϊκή μέχρι τώρα δεν έχει «χαριστεί» σε κανέναν και θέλει να κλείσει τη χρονιά με θετικές εντυπώσεις.

Ο Αιγινιακός στον πρώτο γύρο είχε σταματήσει το εντός έδρας αήττητο σχεδόν δύο χρόνων, της Παναχαϊκής πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με 1-0 στην Αγυιά, το Σάββατο του Καρναβαλιού.

Δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις η τελευταία αποστολή της χρονιάς, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» επέλεξε τους:

Χαλκιά, Μπαμπούνη, Ντάσιο, Πολίμο, Μπουτζίκο, Πολυχρόνη, Λουμπαρδέα, Πλέγα, Φωτάκη, Μουστακόπουλο, Αργυρόπουλο, Κωνσταντακόπουλο, Μαστραντωνάκη, Μασούρα, Κυνηγόπουλο, Αντωνακόπουλο, Γκίνο και Αποστολόπουλο.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Σούλης, Φουρλάνος, Στεργίδης, Βρονταράς, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης καθώς και ο Σωτηράκος που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο Παναγιώτης Μωραΐτης που ενσωματώθηκε σήμερα στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και οι Μπούτιβας και Αγουρίδης.

Υποστήριξη: SilkTech