Πατρινά μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες

Τρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 7:30μμ

Οι Πατρινοί αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Η Εθνική πόλο και ο Χριστόδουλος Κολόμβος πάντα μέσα στις κορυφαίες ομάδες, ενώ και η Νόρα Δράκου ...κουράστηκε να ανεβαίνει στο βάθρο.

Ξεχωριστό το μετάλλιο της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών (Πελεκούδας και Παπαδόπουλος) που ήρθε μετά από 35 χρόνια, ενώ προπονητικά φαίνεται ότι η Αγγελική Γερόλυμου ως συνεργάτιδα του Μορφέση στην Εθνική γυναικών του πόλο καλά τα πάει.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όπου σταθερή αξία σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις αποτελεί η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, με τον Χριστόδουλο Κολόμβο να προσθέτει ένα αργυρό μετάλλιο στην καριέρα του.

Μόνιμη θέση στο βάθρο των Μεσογειακών Αγώνων φαίνεται να έχει η Νόρα Δράκου, η οποία κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια στην κολύμβηση. Συγκεκριμένα τερμάτισε τρίτη στα 50μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο και 4Χ100μ Μ. ομαδική γυναικών.

Χάλκινο μετάλλια επίσης κέρδισαν οι διεθνείς της Εθνικής βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της πυγμαχίας με Καλαμάρα - Τσανικίδη, με τον πατρινό πρόεδρο της ΕΟΠ, Δημήτρη Γασπαρινάτο να είναι ο επικεφαλής της αποστολής.

Τέλος τρίτη θέση είχαμε και για την Εθνική πόλο των γυναικών με την Αγγελική Γερόλυμου στο τεχνικό τιμ.

Αμαλία Λαλίωτη

Υποστήριξη: SilkTech