Παρουσία του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην OΠΑΠ MARATHON EXPO

Τρίτη, Νοέμβριος 14, 2023 - 8:00μμ
Ο Patras Half Marathon φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στη μεγάλη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας έδωσετο «παρών» ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, που θα διοργανωθεί σε μια πρωτοποριακή διαδρομή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα στις 7 Απριλίου 2024.
Σε σχετική τους αναλοίνωση, οι διοργανωτές, αναφέρουν: "Ο Patras Half Marathon φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του OPAP MARATHON EXPO 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου (εγκατάσταση τάεκβον ντο). Εκεί οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σπουδαίο μίτινγκ της προσεχούς Άνοιξης στην Πάτρα, να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό, αλλά και να κλείσουν από τώρα μια θέση στη μεγάλη δρομική γιορτή, καθώς οι εγγραφές είναι ανοιχτές στην ιστοσελίδα patras half marathon.gr (συγκεκριμένα στο λινκ: https://patrashalfmarathon.gr/races).Θυμίζουμε ότι όσοι κάνουν νωρίς την εγγραφή τους θα επωφεληθούν και από τις μειωμένες τιμές.
Η παρουσία μας στην "Marathon Expo" αντανακλά την αφοσίωσή μας στην προώθηση του δρομικού αθλητισμού και στην ανάπτυξη του κοινού που ενθαρρύνει την αγάπη για τον αθλητισμό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας.
Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας θα περιλαμβάνει κι αυτήν τη φορά τρεις αγώνες: τον αγώνατων 21 χλμ. σε μια διαδρομή που συνδυάζει το θαλάσσιο μέτωπο με τον αστικό ιστό της Πάτρας, τον αγώνα των 5 χλμ. και τον αγώνα για τα παιδιά, σε διαδρομή 1 χλμ.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, σε άνδρες και γυναίκες από την περιοχή μας, αλλά και από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ναγίνετε μέρος της ιστορίας του Αγώνα μας και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά που δίνει η συμμετοχή σε μια γιορτή του δρομικού αθλητισμού".

Παρουσία του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην OΠΑΠ MARATHON EXPO

Παρουσία του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην OΠΑΠ MARATHON EXPO

opap marathon expo

Υποστήριξη: SilkTech