Παρούσα στην Ταραγόνα η Πάτρα για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019

Δευτέρα, Ιούνιος 25, 2018 - 2:26μμ

Παρούσα στην Ταραγόνα της Ισπανίας, όπου διεξάγονται οι Μεσογειακοί Αγώνες, είναι έμμεσα η Πάτρα, με ολιγομελή αποστολή της οργανωτικής επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 που θα γίνουν στην πόλη το καλοκαίρι του 2019. Στην Ισπανική διεξάγονται από την Παρασκευή οι Μεσογειακοί Αγώνες και ήταν μια καλή ευκαιρία.

Στην Ταραγόνα λοιπόν στήθηκε περίπτερο για την προβολή των Παράκτιων Αγώνων του 2019 που θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια των Αγώνων.

Εκτός του περιπτέρου που θα διαφημίζει τους Αγώνες της Πάτρας,  μοιράζεται στους επισκέπτες και φυλλάδιο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους Παράκτιους και θα αποτελεί και κάλεσμα στους αθλητές και τους φιλάθλους της Μεσογείου τη νέα χρονιά στην πόλη μας.

Όπως είπαν στο sportin.gr μέλη της αποστολής:

«Το περίπτερο είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Η αποστολή έκανε μια σειρά από επαφές με ομοσπονδίες και επιτροπές. Είχαμε μια όσμωση με την εδώ οργανωτική επιτροπή αλλά και με τους αγώνες τσεκάροντας τα προβλήματα που κάθε διοργάνωση διαθέτει... αλλά και τις λύσεις.

Η αποστολή μας, τράβηξε το ενδιαφέρον γι' αυτό μια σειρά από δημοσιογραφικές αποστολές ήρθαν και τους δώσαμε συνέντευξη. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε  τόσο στις ομοσπονδίες όσο και στους δημοσιογράφους και ειδικά στις Ιταλικές αποστολές που ήταν οι διοργανωτές των προηγούμενων αγώνων το γεγονός πως μια σειρά από αθλήματα θα διεξαχθούν μέσα στην θάλασσα (sea water polo).

Ήρθαμε σε επαφή και σε συζήτηση με μελή της ΔΕΜΑ και ενθουσιάστηκαν με το γεγονός πως ήδη έχουν κλειστεί χορηγίες».

Μέλη της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ο.Ε. Θόδωρος Μενεγής και τα μέλη Αγγελική Τσονάκα, Άγγελος Ροζής και Κώστας Μαλαμής.

Υποστήριξη: SilkTech