Παρατείνεται το λουκέτο σε ΕΣΗΕΠΗΝ και Μουσείο Τύπου

Δευτέρα, Μάρτιος 30, 2020 - 11:01μμ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης, του Ταμείου και του Μουσείου Τύπου  ενημερώνουν ότι λόγω κορωνοϊού, αποφάσισαν, τα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ, του ΤΕΑΣ και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΥΠΟΥ να παραμείνουν κλειστά και για τις επόμενες 20 ημέρες (από Τετάρτη 1 Απριλίου έως και την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020).

Η ανακοίνωση:

"Οι πρόεδροι της Ένωσης, του Ταμείου και του Μουσείου Τύπου, Κυριάκος Κορτέσης, Θανάσης Μπαμπανέβας και Μιχάλης Βασιλάκης, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Καρβουνιάρης και του Ταμείου Κώστας Θεοδωρόπουλος, και οι γραμματείς της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ, Κική Ζερβοπούλου και Σωτηρία Ζερβοπούλου παραμένουν στην διάθεση όλων των μελών με τις τηλεφωνικές γραμμές 2610-317160, 6972280584, και στα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected], [email protected]".

Όλες οι οικονομικές συναλλαγές και υποχρεώσεις του Ταμείου στο διάστημα μέχρι και τις 20 Απριλίου θα γίνονται κανονικά, όπως και το επόμενο διάστημα αν προκύψει περαιτέρω πρόβλημα.
Για τη λειτουργία των γραφείων της Ένωσης, του Ταμείου και του Μουσείου Τύπου μετά τις 20 Απριλίου, θα υπάρξει έγκαιρα νέα ανακοίνωση.
Παρακολουθούμε την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας και ακολουθούμε".

Υποστήριξη: SilkTech