Παραμένουν κλειστές οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και τα Δημοτικά γήπεδα

Παρασκευή, Μάρτιος 6, 2020 - 4:03μμ

Παρατείνεται για δύο εβδομάδες (από αύριο) το μέτρο της αναστολής λειτουργίας των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Πάτρας. Αυτό αποφασίζεται μετά την παράταση από το Υπουργείο Υγείας ισχύος των μέτρων προστασίας από την εξάπλωση του Κορωνοϊού που ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Τα μέτρα αφορούν τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και περιλαμβάνουν την αναστολή λειτουργίας σε: σχολεία, αθλητικά κέντρα, κινηματογράφους, θέατρα και αρχαιολογικούς χώρους.

Ήδη οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας δεν λειτουργούν, βάσει της προηγούμενης απόφασης που εκδόθηκε την Τετάρτη, από το πρωί της Πέμπτης. 

Για το Σαββατοκύριακο θα παραμείνουν κλειστές οι εγκαταστάσεις του Δήμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Από την Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αντιδημάρχου Τάκη Πετρόπουλου,  όλες οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές το Σαββατοκύριακο 7 & 8/3/2020.

Το μέτρο λήφθηκε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού και σύμφωνα με τις γενικές κατευθύνσεις των αρμοδίων κρατικών  φορέων δημόσιας υγείας και των συστάσεων των επιστημονικών φορέων.

Για την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει έγκαιρα νεότερη ενημέρωση».

Υποστήριξη: SilkTech