Παραιτήθηκε το ΔΣ του Απόλλωνα Πατρών-Αναλαμβάνει διοικούσα επιτροπή

Τρίτη, Οκτώβριος 2, 2018 - 12:11μμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Πατρών που πάει για δεύτερες εκλογές μέσα σε 3 μήνες, ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται για δεύτερη σερί χρονιά.

Η γενική συνέλευση που διεξήχθη χθες (1/10) το βράδυ στο κλειστό της Περιβόλας, έβγαλε ειδήσεις, με τα μέλη του ΔΣ να παραιτούνται και να αναλαμβάνει διοικούσα επιτροπή το ιστορικό σωματείο.

Μήνυμα ενότητας από τους παίχτες του Απόλλωνα-ΦΩΤΟ

Αβέβαιο το μέλλον του Απόλλωνα, 5 μέρες πριν την έναρξη της Α2

Η επιτροπή αναμένεται να οδηγήσει τους «μελανόλευκους» σε εκλογές στο επόμενο διάστημα (πιθανότατα μέσα στον Οκτώβρη) και θα τρέξει τις εξελίξεις μέχρι τότε, με στόχο την γρήγορη παραμονή της ανδρικής ομάδας στην Α2, με βιώσιμο πλάνο που θα στοχεύσει σε κάτι καλύτερο από την επόμενη χρονιά.

Η επιτροπή που ανέλαβε αυτό το εγχείρημα αποτελείται από 7 ιστορικά στελέχη του Απόλλωνα, τους Φίλιππο Καμίση, Φώτη Κατσαΐτη, Αθανασούλα, Ηλία Χριστόπουλο, Ντίνο Τσοκόλη, Γιώργο Καρατζά και Βασίλη Βλασταρά.

Ο Νίκος Βουρνάς πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία των «μελανόλευκων» για την πρεμιέρα της Α2, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στην Περιβόλα με το Ιωνικό Νικαίας.

Υποστήριξη: SilkTech