Πάνοπλοι για το πρώτο ντέρμπι με τον Ιωνικό - Η 4η media day της Παναχαϊκής

Παρασκευή, Φεβρουάριος 5, 2021 - 4:50μμ

Την τέταρτη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους είχε σήμερα Παρασκευή (5/2) το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής, στο προπονητικό κέντρο των «κοκκινόμαυρων» στην Οβρυά, για την καθιερωμένη πλέον media day.

Μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, στους εκπροσώπους του Τύπου, τους οποίους κάνουν το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής, μίλησαν οι Πατρινοί ποδοσφαιριστές Γιώργος Μουστακόπουλος και Βασίλης Σούλης. Όλοι στάθηκαν στο ντέρμπι με τον Ιωνικό που έρχεται την Κυριακή (7/2, 14:45) στην Αγυιά, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι μία οικογένεια και θα δώσει τα πάντα για να συνεχίσει το σερί της.

Από τα αγωνιστικά νέα, οι «κοκκινόμαυροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους, με άπαντες πλην του Θύμιου Αργυρόπουλου, παρόντες και στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το ντέρμπι της Κυριακής. Εξάλλου όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν χθες για τον κορωνοϊό, ήταν για ακόμα μία φορά αρνητικά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο 26χρονος Πατρινός τερματοφύλακας στάθηκε στη ψυχολογία που δίνει η νίκη και υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες:

«Πήραμε νίκη ψυχολογίας στην Λάρισα και πριν από το ντέρμπι με τον Ιωνικό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, δουλέψαμε τακτικά και είμαστε καλά στα αποδυτήρια, οπότε πάμε για τους τρεις βαθμούς. Κάθε νέο σύνολο ψάχνεται και ήταν δύσκολο το ότι δεν δώσαμε φιλικά για τόσο μεγάλο διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας.

Βρισκόμαστε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στο παρελθόν. Κοιτάμε ξεχωριστά την φετινή χρονιά και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι με την εμφάνιση στη Λάρισα, η Παναχαϊκής έδειξε τι μπορεί να κάνει:

«Παίξαμε με πάθος και ψυχή στην Λάρισα και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και με παίκτη λιγότερο δείξαμε ποια είναι η Παναχαϊκή. Το ματς που έρχεται με τον Ιωνικό είναι δύσκολο, αλλά είμαστε ενωμένοι, υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Τα φαβορί έχουν κάνει πολλές γκέλες. Η μη αγωνιστική περίοδος ήταν δύσκολη για όλους και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

 

«Δεν κρύβω την ανησυχία μου»

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, με αξιόλογους παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Χρειάζεται συγκέντρωση και καλό ποδόσφαιρο. Μέσα από τη δουλειά αισιοδοξώ ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Αν θα κάνει αλλαγές:

«Δεν μπορώ να πω. Στο τελευταίο παιχνίδι πήγαμε αρκετά καλά. Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον Μουστακόπουλο το οποίο θεωρώ ότι ξεπεράστηκε. Θα το δούμε και το Σάββατο. Παίζουν πολλά ρόλο για την ενδεκάδα. Ο αντίπαλος, το ύψος, πολλά... Εκτός του Αργυρόπουλου που τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Μπήκε και ο Σούλης στην προπόνηση».

Αν προβληματίζεται για τα διαιτητικά λάθη:

«Δεν ασχολούμαι, αυτό είναι δουλειά της διοίκησης. Αν ασχοληθώ και με αυτό, θα χάσω το μυαλό μου».

Για τα προβλήματα που εμφανίζονται κάθε εβδομάδα σε συνδυασμό με το ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές:

«Η ομάδα δεν μπορεί να γίνει η εξαίρεση στον κανόνα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν απώλειες κυρίως για παιδιά που έχουν να παίξουν 10 μήνες. Προσπαθούμε για την καλύτερη αποκατάσταση. Ελπίζω να μην έχουμε άλλες απώλειες, αν και είναι λίγο απίθανο στον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας».

Αν είναι σύμφωνος με την απόφαση αυτή:

«Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν τη στήριζα. Θεωρώ ότι χρειαζόμασταν παίκτες, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η απόφαση, τη στηρίζω. Δεν κρύβω την ανησυχία μου, γιατί σ' αυτόν τον Γολγοθά πρέπει να τους έχουμε όλους. Αφού δεν γίνεται, με πίστη, δουλειά και αφοσίωση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και για την υλοποίηση των στόχων».

Υποστήριξη: SilkTech